Dragomir: Chiar dacă are susţinere politică, Iordănescu va fi îndepărtat de la federaţie

Dragomir: Chiar dacă are susţinere politică, Iordănescu va fi îndepărtat de la federaţie
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumtiru Dragomir, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa directorul tehnic al federaţiei, Anghel Iordănescu, va fi îndepăratat din FRF chiar dacă beneficiază de susţinere politică.

"După părerea mea, chiar dacă rămâne, cred că i se vor pune beţe în roate şi cred că va pleca repede din federaţie, dacă nu va fi dat afară. Chiar dacă are susţinere politică fenomenală, Iordănescu în curând va fi îndepăratat. De cei vechi şi cei noi. Exceptându-l pe Mircea Sandu, care îl susţine", a spus Dragomir.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că nu intenţionează să demisioneze, catalogând zvonurile apărute pe marginea acestui subiect drept invenţii. "Nu e nimic adevărat, sunt invenţii de la un capăt la celălalt. Nu am avut şi nu am intenţia să demisionez din funcţia de director tehnic al federaţiei. În plus, nu cred că în relaţia dintre mine şi Mircea Sandu s-ar putea pune problema ca unul să trădeze, pentru că nu există un asemenea plan", a declarat Iordănescu pentru MEDIAFAX.

Dumitru Dragomir este de părere că noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, ar trebui să fie apropiat de Mircea Sandu, pentru ca în 2-3 ani să îl poată înlocui pe acesta în funcţia de membru al Comitetului Executiv al UEFA. "Eu am vorbit numai la superlativ de Burleanu. Îi dau un termen de graţie de un an de zile şi apoi vedem dacă are sau nu valoare. Până atunci eu spun că e un tânăr de perspectivă şi va face carieră, dacă nu e ranchiunos. Şi eu spun că Burleanu are nevoie de Mircea Sandu. Eu dacă aş fi în locul lui Burleanu, l-aş ţine mai strâns pe Mircea Sandu, pentru că UEFA nu e un joc. Degeaba spun ei că au luat legătura cu Ionuţ Lupescu. Lupescu e tare la UEFA, dar nu e mai tare ca Mircea Sandu. Mircea Sandu e diabolic şi e încă pe funcţie. Ar trebui ca în doi-trei ani România să pună pe cineva în locul lui Mircea Sandu, pe Burleanu eventual. Îi recomand lui Burleanu să ţină cont de Mircea Sandu şi să-l ţină aproape", a mai spus Dragomir.

Etichete
Comenteaza