Decizia Comisiei de Disciplină în dosarul "Martac"

Decizia Comisiei de Disciplină în dosarul
Comisia de Disciplină a comunicat miercuri poziţia sa oficială în dosarul "Martac", în urma căruia "U" a fost depunctată cu un punct.

Universitatea Cluj a primit miercuri decizia favorabila din partea Comisiei de Disciplină la memoriul inaintat de Concordia Chiajna, memoriu ce viza dreptul de joc al lui Marius Martac, scrie numaiu.ro.

Decizia comisiei ofera, surprinzator, Chiajnei posibilitatea recursului, desi aceasta este ultima instanta apelabila.Contestaţia Chiajnei a fost respinsă, comisia considerând că trebuia făcută înainte de partidă, nu la pauză aşa cum s-a întâmplat la meciul dintre "U" Cluj şi Concordia.

Finalul cazului Martac nu este însă deloc aproape! Chiajna vrea să atace această decizie la Comisia de Recurs, , scrie gsp.ro.

Interesant însă este că această Comisie s-a pronunţat deja pe acest dosar în primă instanţă când a considerat că Martac nu avea drept de joc. Acum, cei de la TAS trebuie să judece dacă această speţă trebuie sau nu luată în considerare.

Jucatorul Marius Martac a fost folosit in partida cu Concordia Chiajna (scor 1-1), insa echipa bucuresteana a facut un memoriu, prin care contesta dreptul de joc al acestuia. Prima instanta a dat castig de cauza Universitatii Cluj, Chiajna a facut apel si a primit decizie favorabila, ulterior "sepcile rosii" recurgand la recurs.

In urma acestei decizii, "U" Cluj acumuleaza 39 de puncte si trece peste Chiajna, care are 38. Cu ocazia aceasta, şi Valentin Lemnaru, al doilea golgheter al Ligii I, îşi păstrează golul marcat la Chiajna.

Etichete
Comenteaza