Adversarii îi ţin pumnii: M-aş bucura pentru Lemnaru să iasă golgheter

Adversarii îi ţin pumnii: M-aş bucura pentru Lemnaru să iasă golgheter
Atacantul ”studenţilor” Valentin Lemnaru are posibilitatea să devină golgheterul Ligii I. Preşedintele executiv al celor de la Pandurii Târgu-Jiu a declarat că ar fi bucuros dacă fostul jucător al echipei sale ar reuşi performanţa de fi principalul marcator al sezonului.

Lemnaru este la două goluri în urma lui Liviu Antal, de la SC Vaslui, dar mai speră să îl ajungă din urmă. Atacantul Universităţii are 13 goluri, la egalitate cu Constantin Budescu, de la Astra, în timp ce Antal a marcat de 15 ori în acest campionat. Lemnaru are o misiune ingrată: trebuie să îi marcheze cel puţin două goluri fostei sale echipe, Pandurii, iar unul dintre cei care îl încurajează este, culmea, chiar preşedintele gorjenilor.

”Dacă îl ţin ”balamalele” să dea cât mai multe goluri, îi doresc din suflet, dar să câştige Pandurii. M-aş bucura pentru el, pentru că e un băiat deosebit, de mare caracter, cu care ne-am ajutat foarte mult la Târgu–Jiu. M-aş bucura pentru el să iasă golgheterul României, dar marţi vreau ca echipa noastră să câştige partida de la Cluj, pentru a mai lua puncte, să salvăm sezonul, chiar dacă rămânem tot pe poziţia a şaptea în clasament. Important e să lăsăm o bună impresie acum la final, printr-un joc bun. Cred că va fi o partidă frumoasă, între două echipe bune. Universitatea Cluj a fost revelaţia acestui retur de campionat şi personal, mă bucur foarte, foarte mult", a spus Eugen Pârvulescu.   

 

Meciurile în care a marcat Lemnaru, în acest campionat

Tur: 7 goluri

FC Botoşani – Universitatea Cluj           1-1, un gol

Universitatea Cluj – Viitorul Constanţa   3-1, două goluri

Universitatea Cluj – Corona Braşov        3-2, două goluri

Universitatea Cluj – FC Braşov              2-0, un gol

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi           1-0, un gol


Retur: 6 goluri

Universitatea Cluj – Astra Giurgiu          1-0, un gol

Concordia Chiajna – Universitatea Cluj   1-1, un gol

CFR Cluj – Universitatea Cluj                 1-2, un gol

Universitatea Cluj – Gaz Metan Mediaş  1-0, un gol

Universitatea Cluj – FC Botoşani            2-1, două goluri

 

Mihai MEDAN

 

Etichete
Comenteaza