Planurile lui Pârvulescu. "Vreau în cupele europene cu Universitatea"

Planurile lui Pârvulescu.
Noul director sportiv al Universităţii Cluj, Eugen Pârvulescu, a vorbit despre planurile pe care le are referitor la echipa "studenţilor", obiectivul echipei şi ieşirea din insolvenţă.

Pârvulescu speră să poată repeta la Cluj performanţele pe care le-a atins cu Pandurii Târgu-Jiu. 

"Am venit cu inima şi cu sufletul deschis la Cluj. Am avut experienţe cu Pandurii la Cluj. Jucând în competiţiile europene la Cluj, am simţit publicul, am simţit lumea dornică de performanţă şi în momentul în care a venit propunerea celor de la Universitatea am acceptat-o rapid. E o zi mai specială, chiar am discutat şi cu jucătorii. Plecarea unui antrenor, care eu zic că a făcut lucruri bune la Cluj, nu este uşoară, dar viaţa merge înainte. Probabil în scurt timp va veni noul antrenor. Şi la Târgu Jiu mă ocupam de fotbal, de partea financiară se ocupa preşedintele Marin Condescu. Eu m-am ocupat de partea fotbalistică. Şi la Cluj mă ocup de tot ce înseamnă Universitatea Cluj împreună cu Vlad Munteanu şi cu ceilalţi membri din administraţie. Suntem o familie cu staful administrativ cu jucători şi chiar cu publicul din Cluj", a declarat Pârvulescu.

Directorul sportiv a făcut referire şi la fanii "alb-negrilor", cu care a interacţionat pentru prima dată. "Suporterii mi-au urat bun venit. Şi dânşii vor ca Universitatea Cluj să ajungă în Europa şi sper să realizez acest lucru, pentru asta am venit. E o nouă provocare pentru mine. Suporterii Universităţii sunt unici, sunt frumoşi. Chiar le-am spus că la meciul cu Fiorentina am văzut 10.000 de suporteri şi au încurajat echipa noastră. Mă gândeam ce ar însemna ca să joace Universitatea Cluj în competiţiile europene", a spus Pârvulescu.

Totodată acesta a atins şi problema ieşirii din insolvenţă. "Sper ca echipa să fie scoasă din insolvenţă, să se întâmple acest lucru în scurt timp, după aceea să ne gândim să jucăm în Europa. Nu sunt problemele mele acestea cu insolvenţa, sper că se va rezolva în scurt timp. Acest campionat este destul de dificil. Important e ca echipa noastră să se menţină pe prima scenă a fotbalului românesc şi uşor, uşor să ne gândim la proiecte de viitor. Am văzut jocul cu Iaşiul şi cred că undeva în primele opt - zece echipe ar trebuie să fie Universitatea după lotul pe care îl are. Eu zic că o să mai sosească unul-doi jucători", a încheiat noul director sportiv.

Despre Pârvulescu a vorbit şi Vlad Munteanu. "Este omul de care avem nevoie aici la echipă, un manager sportiv, pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut şi  împreună vom reuşi să facem o echipă foarte bună. Dacă am fi continuat în aceeaşi direcţie, nu  reuşeam să creştem, să ducem la îndeplinire proiectul nostru. Prin venirea dânsului cred că am reuşit să facem o achiziţie bună. Faptul că a lucrat patru ani şi jumătate la Pandurii, care a fost în primele cinci echipe în ultimii ani şi a participat în cupele europene spune multe", a spus administratorul special.

 

 

 

Comenteaza