Davide Petrucci: Nu e un pas înapoi venirea la CFR

Davide Petrucci: Nu e un pas înapoi venirea la CFR
Davide Petrucci, una dintre cele mai importante achiziţii ale feroviarilor, nu consideră venirea sa de la Manchester United la CFR ca fiind un pas înapoi în cariera sa fotbalistică.

Italianul a dezvăluit motivele venirii sale în Gruia:

"Sunt foarte fericit. Este o bună oportunitate pentru mine pentru că nivelul fotbalului românesc este foarte ridicat. Nu cred că este un pas înapoi pentru că CFR este o echipă mare care a jucat mulţi ani în Europa. Îi ştiu pe Piccolo şi De Zerbi, dar nu îi cunosc personal. Am venit să joc fotbal bun, de calitate ", a zis Petrucci.  

Fotbalistul format la juniorii lui AS Roma, a fost luat de Manchester United, dar nu a reuşit să  joace nici un meci pentru echipa mare.

"Standardele lui Manchester United sunt foarte ridicate şi nu este uşor să te impui, dar am primit această oportunitate şi sper să profit de ea. Cred că eram foarte tânăr şi trebuie să mă mai perfecţionez. Nu se ştie niciodată dacă mă voi întoarce la Manchester United. În mod evident te gândeşti la oportunităţile din viitor, nu poţi să le planifici, trebuie să joci. Am auzit de CFR Cluj de când a jucat în Champions League. Eram la juniorii Romei când CFR a câştigat în 2008, iar apoi la cei ai lui Manchester United când CFR a învins pe Old Trafford", a spus italianul.  

Davide Petrucci a zis că cel mai mult i-ar plăcea să joace pe postul de mijlocaş central. Italianul care nu a apucat să joace la echipa mare a lui Manchester United, a fost împtrumutat la cîteva echipe precum: Peterborough United, Royal Antwerp şi Charton Athletic.

 

Etichete
Comenteaza