Propunerea lui Walter pentru echipa națională: "Am colaborat perfect"

Propunerea lui Walter pentru echipa națională:
Cosmin Contra este varianta propusă de finanțatorul Universității Cluj, Florian Walter, pentru banca echipei naționale a României.

Federația Română de Fotbal caută antrenor după despărțirea de Victor Pițurcă, ajuns în Arabia Saudită, la Al Ittihad. "Viitorul selecţioner al echipei naţionale va fi un român. Până la finele săptămânii viitoare (săptămâna aceasta - n.red) vom comunica numele său şi vom face prezentarea lui în cadrul unei conferinţe", a declarat recent președintele FRF, Răzvan Burleanu. 

Florian Walter, omul cu banii de la "U" Cluj, are un favorit în acest sens. Este vorba despre Cosmin Contra, actualul tehnician al lui Getafe, cel cu care finanțatorul a colaborat în perioada petrecută la Petrolul Ploiești. "Îl susțin pe Cosmin Contra. Mi se pare cel mai potrivit pentru echipa națională, în acest moment. Îl cunosc foarte bine, am colaborat perfect, este un antrenor foarte bun și cred că o să devină și un selecționer excelent", a declarat Walter, pentru dolce-sport.ro. 

România are două victorii, cu Grecia și Finlanda (1-0, 2-0), ambele în deplasare, respectiv o remiză, 1-1 la București, cu Ungaria, în campania de calificare pentru Campionatul European din 2016. "Tricolorii" ocupă locul 2 în grupa F, iar pe 14 noiembrie vor primi vizita Irlandei de Nord. 

 

Comenteaza