"Nașul" Krstanovic. SCM Craiova - "U" BT 90-86

"U" BT Cluj a întrerupt sâmbătă, în Bănie, seria victoriilor. Fostul baschetbalist al ''alb-negrilor'', Zoran Krstanovic, a fost "one man show" pentru SCM Craiova.

Apărarea, transformările de la distanță ale oltenilor, dar și un Zoran Krstanovic ''on fire'', au contribuit la înfrângerea din Bănie, admite antrenorul Dorin ''Bobo'' Pintea.

"A fost un meci foarte disputat, fiecare echipă și-a dorit foarte mult victoria. Noi am fost depășiți în apărare foarte ușor, mai ales în primul sfert, și am primit și foarte multe coșuri de trei puncte. Sub panou, nu l-am putut opri pe Zoran Krstanovic. Pe final, am primit ușor două "treițe" care ne-au turnat plumb în picioare. Este, însă, doar începutul campionatului. Mai avem mult de lucru",  a declarat Pintea, pentru u-mobiltelco.ro.

Campion la Cluj în 2011, Krstanovic a făcut show pe parchetul sălii polivalente din Craiova. Integralist, el a înscris 33 de puncte, reușind alte 9 recuperări, trei intercepții și un "capac", pentru un indice al eficienței de 36 de unități. ''Zoki'' a terminat meciul cu un procent de 100% al aruncărilor de 3 puncte (4/4) și 83% de la linia "liberelor" (5/6).

Căpitanul Mihai Silvășan a fost cel mai bun om al clujenilor, cu 22 de puncte. 

Vineri, în Sala Sporturilor "Horia Demian", e ''Clasicul Transilvaniei'', "U"-BT - CSU Sibiu.

Comenteaza