Curtis Millage: "Voi da totul pentru "U"! Vreau ca lumea să mă respecte"

Curtis Millage:
Americanul a explicat unde s-a pierdut meciul cu Trabzonspor și a vorbit despre obiectivele sale la "U"-BT.

Millage (foto, la minge), care a fost omul meciului pentru "U"-BT, cu 21 de puncte, șase recuperări, o pasă decisivă și trei intercepții, a lăudat atitudinea turcilor și admite că așteaptă mai mult de la el și colegii săi. "Au luptat pentru fiecare minge de parcă în joc ar fi fost viața lor", a subliniat americanul, la finalului întâlnirii de marți, din EuroChallenge, pierdută dramatic de clujeni, după o repriză de prelungire (80-81). 

Șefii lui "U"-BT au dat lovitura cu transferul lui Millage. Sosit la Cluj abia de o lună, acesta impresionează de la meci la meci și le promite fanilor că nu se va opri aici. Baschetbalistul crede că turcii ar trebui să fie un exemplu pentru el și coechipierii săi, după ce au împins partida în prelungiri deși, la un moment dat, au avut un deficit de 14 puncte. 

"Am văzut lucruri pozitive și negative după acest joc, însă el face parte din trecut. Am pierdut, acum trebuie să pregătim meciul de sâmbătă. În ultimele secvențe, turcii au fost "înfometați", au luptat pentru acea recuperare de parcă în joc ar fi fost viața lor. Cred că avem ceva de învățat din atitudinea lor. Mai sunt patru partide și orice se poate întâmpla în grupa noastră.

Când vine vorba de baschet și de viață, trebuie să te bucuri de ceea ce faci. Primul meu meci aici a fost reușit, toată lumea a fost bucuroasă, apoi am pierdut și am văzut capete plecate. Nu poți lăsa capul plecat, nu e în regulă! Trebuie să ne concentrăm asupra detaliilor, cum ar fi o recuperare. Nimic special", a explicat americanul.

Millage încă resimte accidentarea de la Pitești, dar mesajul său este cât se poate de clar. 

"Sunt puțin frustrat. Mă lupt cu acea accidentare, însă merg mai departe. Atâta timp cât pot să merg, nu mă dau bătut. Voi da totul pentru această echipă! De asta am venit aici, în fond. Vreau ca lumea să mă respecte pentru ceea ce sunt", a încheiat baschetbalistul lui "U"-BT.

Elevii lui Dorin Pintea rămân fără victorie în grupa F, după 80-81 cu Trazbzonspor. Săptămâna viitoare ei o vor întâlni pe Atomerömü Pecs, tot acasă. Sâmbătă, în campionat, clujenii vor primi vizita Stelei. Partida e programată la ora 18:15, în Sala Polivalentă.

 

Rezultatele și clasamentul grupei F

"U"-BT - Trabzonspor 80-81

Atomerömü - Magnofit 70-80

1. Trabzonspor - 4 pct

2. Magnofit - 4

3. "U"-BT - 2

4. Atomerömü - 2

Comenteaza