Eugen Pârvulescu: "Mi-a fost greu să mă despart de "U" și de Walter"

Eugen Pârvulescu:
Pârvulescu a fost prezentat oficial la Pandurii Târgu-Jiu și spune că regretă despărțirea de "U" Cluj, echipă al cărei director sportiv a fost timp de trei luni.

Noul și vechiul președinte al Pandurilor, care va colabora cu antrenorul Edi Iordănescu, spune că decizia întoarcerii în Oltenia a venit strict la insistențele unor apropiați ai clubului aflat pe locul 12 la finalul turului. Gorjenii sunt la egalitate de puncte, 18, cu "U" Cluj și cu Gaz Metan Mediaș.

"Cred că sunt mai emoționat față de acum patru ani și jumătate, atunci când am venit pentru prima dată la Pandurii. Mi-a fost foarte greu să mă despart de Universitatea Cluj, unde am început să consturim o echipă frumoasă, dar poate cel mai greu mi-a fost să mă despart de finanțatorul Florian Walter, un om de excepție, un om deosebit, căruia, pe această cale, vreau să îi mulțumesc. Cred că orice conducător din țară și-ar dori să lucreze cu asemenea oameni de calitate.

Am venit la Târgu-Jiu, care este a doua mea casă. Mi-a fost foarte greu după meciurile din campionat și din Cupa României, în care am câștigat cu "U" Cluj. Atunci, cu un ochi am râs, cu celălalt am plâns, pentru că nu ți-e totuna să vezi jucătorii cu care ai lucrat.

Prin telefoanele numeroase pe care le-am primit, mi-am dat seama că a fost apreciată munca mea la Târgu-Jiu, iar oamenii au nevoie de mine. Le mulțumesc și sper să nu îi dezamăgesc", a declarat Pârvulesu, la conferința de presă. 

Comenteaza