Echipa care n-a marcat încearcă imposibilul împotriva echipei care n-a primit gol

Echipa care n-a marcat încearcă imposibilul împotriva echipei care n-a primit gol
Universitatea joacă luni la Iaşi, contra unei echipe care nu a pierdut şi nu a primit gol în acest an.

Antrenorul Universităţii, Adrian Falub, a vorbit joi despre meciul cu CSMS Iaşi, programat luni seara, în Moldova, şi despre problemele din lotul clujean.

"Iaşiul e mare favorită. E o echipă cu 4 victorii consecutive, o echipă care nu a luat gol anul acesta în campionat. Noi mergem să facem un mic pas către salvare. O să încercăm să facem tot posibilul pentru un meci bun, dar va fi foarte greu. De ce avem nevoie pentru victorie? În primul rând de un gol, că n-am reuşit să marcăm în retur. Martins are fractură de metatarsian, avem 6 jucători din lot care nu s-au pregătit nici ieri, probabil nici azi. Nu vor fi recuperaţi sută la sută, dar măcar să poată să fie pe foaie", a spus Falub.

Tehnicianul a comentat şi manifestările galeriei, care a criticat dur jucătorii şi conducerea.

"Eu am jucat aproape 200 de meciuri la "U" şi suporterii nu au venit la stadion să mă certe. Acum, de când sunt antrenor aici, au venit deja de două ori, presiunea e foarte mare. Eu sunt obişnuit cu presiunea, dar trebuie să-i fac şi pe jucători să înţeleagă că e important să se gândească doar la fotbal", a declarat antrenorul.

Universitatea este pe loc retrogradabil, în prezent, şi are un bilanţ catastrofal în 2015. Trei înfrângeri, două egaluri în campionat şi unul în Cupa României, niciun gol marcat, deşi a beneficiat de două penalty-uri.

 

 

Etichete
Comenteaza