Eroul Mincă. CFR e imbatabilă de la 11 metri

Eroul Mincă. CFR e imbatabilă de la 11 metri
Mihai Mincă a scos joi o nouă lovitură de la 11 metri, la Mediaş; Tahar a executat la fel de „telefonat" ca Lemnaru, în semifinala clujeană din Cupa României. În total, în acest campionat, adversarii CFR-ului au ratat patru penalty-uri.

În prima parte a meciului, CFR nu a jucat rău, dar a marcat numai din ofsaid. Deac a făcut-o şi tot el a cerut un penalty, în minutul 39, la o pătrundere pe banda dreapta, dar arbitru Marius Avram nu a dat nici lovitură de la 11 metri, nici „galben" pentru simulare. Păun a avut şi el şansa de a marca, dar a încheiat cursa lui Tade cu un şut peste poartă.

Cea mai clară ocazie de poartă au avut-o gazdele, în minutul 24, când Tahar a tras dintr-o poziţie bună, însă Mincă a confirmat forma excelentă pe care a arătat-o în acest an.

Şi Mediaşul a solicitat un penalty, la reluare, în minutul 55, dar nu a primit; la acea fază, Păun l-a dezechilibrat pe Muth. După numai patru minute, gazdele au avut totuşi parte de o lovitură de la 11 metri, acordată pentru că Mincă l-a busculat pe Roman, un jucător crescut şi lansat în fotbal chiar de CFR. Numai că Mincă şi-a reparat greşeala şi a respins şutul „telefonat" al lui Tahar, copie a execuţiei din Cupa României a lui Lemnaru. În total, patru penalty-uri au fost ratate de adversarii CFR-ului în acest campionat!

CFR a jucat mai palid în partea a doua a meciului şi a mai scăpat o dată basma curată, în minutul 79, când lovitura de cap a lui Roman a trecut la o palmă de bară.

Trupa lui Eugen Trică rămâne fără victorie în acest an. Duminică, feroviarii vor juca pe teren propriu cu Petrolul.

Gaz Metan Mediaş - CFR 0-0
Gaz Metan: Pleşca - Zaharia, Muth, Abrudan, Szilagyi - de Oliveria, Velasquez - Lllulaku (46 Roman), Tahar (72 Figliomeni), Curtean (46 C. Petre) - Vitinho. Antrenor: Dan Matei.
CFR Cluj: Mincă - Jakolis, Ene, Larie, Camora - Veres, Petrucci - Deac, Chanturia (63 Dore), Păun - Tade (90 Jazvic). Antrenor: Eugen Trică.
Arbitru: Marius Avram.

Declaraţie

"Obiectivul nostru e să adunăm puncte. Dacă azi m-am declarat mulţumit, de astăzi nu mai accept nici un egal! Doamne fereşte de o înfrângere. Aşteptăm Petrolul să-i batem la Cluj."
Eugen Trică, antrenor CFR

Etichete
Comenteaza