Re-derby, după 9 zile

Re-derby, după 9 zile
„U" şi CFR se întâlnesc vineri, 10 aprilie, în Liga I. La 1 aprilie, cele două echipe clujene şi-au disputat un loc în finala Cupei României. Atunci, Universitatea a "păcălit" CFR-ul la penalty-uri.

Acesta ar putea fi ultimul campionat de Liga I, nu se ştie până când, în care sunt implicate două echipe de fotbal din Cluj. Şansele de salvare de la retrogradare nu arată prea bine nici pentru „U", aflată la momentul publicării articolului cu 4 puncte sub linia roşie, nici pentru CFR, cu 9 puncte sub prag. Poate de aceea, destinul a vrut ca anul acesta să avem nu două, ci patru derby-uri, dintre care ultimele două sunt la mai puţin de 10 zile distanţă. Până acum s-au jucat CFR - „U" 1-0 (gol Tiago Lopes), contând pentru turul Ligii I, respectiv CFR - „U" 0-0 şi „U" - CFR 0-0 (4-2 la lovituri de departajare), în Cupa României. Vineri e ultimul episod, „U" - CFR pe Cluj Arena, în etapa a 26-a a Ligii I.

Starea de spirit a celor două combatante e diferită: „U" vine după un eşec usturător, 0-3 cu Universitatea Craiova, CFR are două victorii consecutive, 1-0 cu Astra, la Giurgiu, şi un alt 1-0, pe teren propriu, cu Oţelul. Pentru ambele formaţii, victoria poate însemna o doză de oxigen cu care pot încerca să escaladeze clasamentul, în timp ce repetarea unui egal, cum au fost cele din Cupa României, nu ajută pe nimeni.

La gazde va lipsi Ceppelini, suspendat după eliminarea de la Craiova, la CFR va reveni Jazvic, care a ispăşit o etapă de tuşă cu Oţelul.

Arbitrul partidei nu a fost încă desemnat.

Conducerea Universităţii a stabilit preţul biletelor. Suporterii CFR-ului sunt din nou supra-taxaţi: 50 de lei pentru un tichet. La cealaltă peluză şi la tribuna a doua, preţurile au fost modificate de la 15 lei la 10, respectiv 20 de lei.

Iată preţurile biletelor la meciul "U" - CFR:

Peluza I (inel superior) - 10 lei

Tribuna a II-a: 20 de lei

Tribuna I: 30 de lei

Zona VIP, etaj 4 - 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 - 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 - 100 de lei
Peluza a II-a (inel inferior): 50 de lei
Peluza I (inel inferior): 50 de lei
Tribuna I (inel inferior): 50 de lei
Tribuna a II-a (inel inferior): 50 de lei

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.

Copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena

 

Etichete
Comenteaza