UBSC și Top Drinks inițiază campania „1% pentru U”

UBSC și Top Drinks inițiază campania „1% pentru U”
Prin campania „1% pentru U”, Top Drinks susține Clubul Sportiv Universitatea cu 1% din totalul vânzărilor.

Miercuri s-a dat drumul oficial proiectului „1% pentru U”, numeroși sportivi ai clubului Universitatea, printre care o parte a lotului de handbal feminin și a celui de rugby masculin, fiind prezenți la evenimentul de deschidere.

Căpitanul echipei de rugby "U" Prodvinalco, Csaba Gal, a ținut să mulțumească firmei Top Drinks și "U" Business Sport Club (UBSC) pentru implicare, spunând că proiectul este „fundația unei mari realizări” și că „orice lucru mare începe cu pași mici.”

Managerul Top Drinks, Doru Boloș, a declarat: „Proiectul se află sub egida UBSC-ului, asociația fondată de noi care își propune să ajute sportul clujean și pe "U". Suntem cu toții aici pentru "U", pentru sportivii ei, campionii noștri. Ei au nevoie de sprijinul nostru și să îl simtă, să îl vadă și să aparțină de familia "U". Cu ajutorul nostru putem simți și noi că aparținem Universității.”

„Domnul Boloș este un clujean care vrea să facă ceva pentru sport și face ca 1% din tot ce vinde să vină la Universitatea pentru a sprijini clubul. Speranța este că exemplul Top Drinks va fi urmat și de alte societăți. Sunt convins că sunt mulți care se vor alătura acestui proiect,” a spus Ovidiu Vasu, președinte al Clubului Sportiv Universitatea.

La evenimentul de lansare a fost prezentă și vicecampioana olimpică de judo Corina Căprioriu, care din luna februarie este sprijinită în activitatea ei de UBSC cu o bursă. „Mulțumesc celor de la UBSC că au avut curajul să îmi ofere o bursă lunară și celor de la Top Drinks că s-au alăturat și sprijină sportul clujean și pe "U". Sper să li se alăture cât mai mulți, căci toți sportivii au nevoie de un sprijin,” a declarat judoka.

„UBSC înseamnă business pentru sport și în mod special pentru "U". A trecut un an și jumătate de când a luat ființă această asociație, cu rezultate notabile,” a declarat președintele UBSC, Mircea Petruș. „Domnul Boloș a avut curajul să facă primul pas în a ajuta și mai tare sportul clujean și în speță clubul Universitatea. M-aș bucura să ne putem lăuda cu performanțele lui. Un oraș așa mare ca și Clujul deține logistica de care are nevoie [...] dar performanța lasă de dorit. Sportivii aici de față își fac treaba, se antrenează, își dau sufletul pe teren, dar și pentru ei trebuie să încercăm să facem mai multe, să îi ajutăm mai mult pe partea financiară. Pentru că merită,” a încheiat acesta.

 

Etichete
Comenteaza