Simona Halep în semifinale la Stuttgart

Simona Halep în semifinale la Stuttgart
Simona Halep s-a calificat în careul de ași al turneului WTA de la Stuttgart.

Halep a învins-o în faza semifinalelor pe italianca Sara Errani, în urma unui meci destul de echilibrat ce a durat aproape o oră și jumătate, scor 6-4, 6-4.

Ținându-și serviciul în primul game al întâlnirii, românca s-a impus în primul set după un șir de nu mai puțin de nouă break-uri consecutive ale serviciului. Dacă serviciul foarte lent al italiencei este recunoscut ca fiind un element de care adversarele sale trebuie să profite, inconstanța Simonei de a câștiga game-uri pe propriul serviciu a surprins.

Setul secund a început cu încă două break-uri, Halep revenind apoi de la 2-3 la 5-3. La acel scor, jucătoarea din Constanța a irosit o primă minge de meci pe propriul serviciu, însă ea a reușit să pună punct partidei în game-ul următor, când la a patra sa minge de meci a returnat cu forehand-ul în cross câștigător.

În semifinale, Halep o va întâlni pe câștigătoarea confruntării dintre daneza Caroline Wozniacki și jucătoarea spaniolă Carla Suarez Navarro.

Vă reamintim, Simona Halep va urca pe locul secund al clasamentului WTA începând de luni, indiferent de rezultatul turneului de la Stuttgart.

Etichete
Comenteaza