Două meciuri din Liga I, în weekend, la Cluj

Două meciuri din Liga I, în weekend, la Cluj
Clujul va avea parte, ca în vremurile bune, de două meciuri de Liga I de fotbal în acest weekend.

Sâmbătă şi duminică se joacă fotbal de Liga I la Cluj.

Sâmbătă: CFR - CSMS Iaşi

Sâmbătă, CFR va întâlni, pe teren propriu, pe CSMS Iaşi, în avanpremiera meciului din sferturile de finală ale Cupei României, care va avea loc la mijlocul lunii decembrie, în Moldova. Meciul este programat la 16.30.

CFR nu are niciun jucător suspendat, însă Guima rămâne accidentat. Clujenii vin după o serie de meciuri fără înfrângere, patru la număr (trei în campionat şi unul în Cupa României); la ultima sa apariţie, echipa feroviară a scos in extremis un punct în deplasare cu FC Voluntari, după ce fusese condusă cu 2-0. 

Echipa probabilă: T. Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora - Petrucci, Gomelt - Nouvier, Cristian Lopez, Păun - Beleck. Antrenor: Francisc Dican.

În tur, la Iaşi, CFR a fost învinsă, scor 1-2 (Larie - Golubovic, Enescu). Clujenii se află acum pe locul al nouălea, cu 21 de puncte, Iaşul este pe al optulea, cu un punct în plus.

Duminică: ASA - Viitorul

Hagi este aşteptat duminică pe Cluj Arena. Acolo se va juca duminică un alt meci de Liga I, ASA Târgu Mureş - Viitorul Constanţa. Mureşenii sunt pe ultimul loc de play-off, al şaselea, în vreme ce Viitorul face un campionat fabulos, în care se menţine pe locul secund.

Biletele la acest meci costă, ca la meciurile Universităţii, 10 lei, cu reduceri acordate pentru elevi şi studenţi.

Etichete
Comenteaza