Volei 2 Give: competiţie caritabilă în pragul sărbătorilor de iarnă

Volei 2 Give: competiţie caritabilă în pragul sărbătorilor de iarnă
Clujenii cu suflet mare sunt aşteptaţi să participe, în pragul sărbătorilor de iarnă, la turneul mixt de volei Cupa "Volei 2 Give".

În compeţiţie s-au înscris 32 de echipe, iar fondurile adunate din taxa de participare, în valoare de 25 lei/ persoană, vor fi direcţionate spre două proiecte sociale ale comunităţii clujene: centrul de zi EveryChild al FRCCF şi O Masă Caldă.

Meciurile urmează să se desfăşoare în zilele de 5 şi 6 decembrie, începând cu ora 9:00, în sălile de sport ale Liceului de Informatică Tiberiu Popoviciu, ale Liceului teoretic Onisifor Ghibu şi ale Şcolii Constantin Brâncuşi.

Organizată de un grup de oameni reuniţi sub numele de The Givers, competiţia a strâns în ediţiile anterioare peste 6.800 de lei din taxa de participare şi donaţii individuale.

"Am ajuns la ediţia cu numărul III pentru că, în continuare, sunt oameni care vor să facă sport şi să-şi ajute semenii, în acelaşi timp. Şi asta ne bucură nespus. Suntem convinşi că şi la această ediţie vom avea meciuri de volei de calitate, cu oameni de calitate, surprize, şi, nu în ultimul rând, multe zâmbete", a declarat Florentina Oprea, unul din organizatori.

Cea de-a doua ediţie, desfăşurată la sfârşitul primăverii, a strâns 20 de echipe, care au concurat timp de două zile în la Liceul deInformatică "Tiberiu Popovici", Liceul "Onisifor Ghibu" şi Scoala "Constantin Brâncuşi".

Comenteaza