Fierbe Cluj Arena. Spectatorii au luat stadionul cu asalt. Pe cine au FLUIERAT fanii

Fierbe Cluj Arena. Spectatorii au luat stadionul cu asalt. Pe cine au FLUIERAT fanii
Intrarea pe stadion a fost permisă abia de la 19:45. Cu o oră mai devreme, sute de persoane stăteau în preajma arenei, nerăbdătoare să îşi ocupe locurile.

Mesajul organizatorilor către spectatori, ca afluirea să se facă din timp, a fost luat în serios. Sute de persoane erau deja, înainte de ora 19, în preajma stadionului. Toată zona a fost ticsită de maşini, multe cu numere de Bihor, Sălaj, Alba, Bistriţa-Năsăud, Mureş. S-a parcat până în Grigorescu şi pe Bariţiu.

La 19:45 s-au deschis turnicheţii şi tribunele au început să prindă culoare. După ora 20, pe gazon au intrat şi reprezentanţii naţionalei României, la obişnuita inspecţie a terenului. Dat cu un fertilizant special, terenul arată verde şi proaspăt, gata să ofere condiţiile cele mai bune pentru meciul dintre micuţa Românie şi marea Spanie.

La 20:25 s-au pornit aspersoarele, semn că selecţionerul vrea să încurce planurile tehnicei naţionale a Spaniei. Un gazon mai ud înseamnă o posesie mai dificilă şi un ascendent al atacanţilor de viteză, pe contratac, în faţa fundaşilor, pentru că mingea alunecă imprevizibil.

La 21:06 au ieşit pe teren fotbaliştii României, urmaţi la puţin timp de adversarii lor spanioli. La 21:08 a început prezentarea echipelor. Tricolorii au fost aplaudaţi, însă o persoană a fost fluierată: este vorba despre selecţionerul Anghel Iordănescu.

În tribuna VIP sunt mai mulţi oameni cunoscuţi din lumea sportului. Ioan Ovidiu Sabău, venit cu impresarul Tiberiu Petriş, Florin Prunea, fostul arbitru internaţional Patriţiu Abrudan, sunt numai câţiva dintre cei prezenţi. A venit şi selecţionerul Turciei, Fatih Terim, care va întâlni Spania la Euro 2016. 

La 21:40, tribunele erau pline. Cluj Arena nu a mai fost atât de aglomerat, la un eveniment sportiv.

Comenteaza