S-a semnat contractul. Clubul înfiinţat de primărie şi universităţi a primit marca „U"

S-a semnat contractul. Clubul înfiinţat de primărie şi universităţi a primit marca „U
Primarul Emil Boc a publicat pe Facebook mai multe fotografii şi un text în care anunţă că s-a semnat contractul prin care marca „U" a fost cedată definitiv Asociaţiei Club Sportiv de Fotbal "Alb-Negru" a studenţilor clujeni.

„Am semnat azi contractul de licenţă exclusivă a mărcii "Universitatea Cluj 1919" cu Asociaţia Club Sportiv de Fotbal "Alb-Negru" al studenţilor clujeni!", a anunţat Boc pe Facebook.

Primarul a ţinut să sublinieze că demersul a fost făcut pentru continuitatea clubului de tradiţie al Clujului, care în 2019 va împlini 100 de ani de la înfiinţare. „Semnarea contractului de licenţă exclusivă a mărcii "Universitatea Cluj 1919" permite înscrierea echipei "Universitatea Cluj" în campionat şi reprezintă o nouă etapă în continuitatea echipei de fotbal "U" Cluj. Mulţumesc tuturor celor care, prin sprijinul lor direct şi indirect, au contribuit la acest demers în interes comunitar. Mulţumiri speciale rectorilor universităţilor clujene, doamnei Marieta Anastasescu (pentru acceptul de încetare amiabilă a vechiului contract de marcă), consilierilor locali, galeriei "U", domnului Radu Constantea şi colegilor din Primăria Cluj-Napoca, pentru implicarea specială în acest proiect. Acest proiect este şi trebuie să rămână un proiect al comunităţii clujene! Haide "U"!", a scris Emil Boc.

Clubul care a primit marca a fost înfiinţat cu sprijinul Primăriei şi a celor şase universităţi clujene, care au devenit acţionare. Ideea a fost aceea de a se reveni la valorile iniţiale ale acestui club universitar de tradiţie. Cei care conduc societatea doresc ca fiecare dintre cei implicaţi să aibă legătură cu spiritul „şepcilor roşii": jucătorii sunt crescuţi la Cluj, majoritatea din echipa care a terminat pe locul al treilea „Liga Elitelor", directorul sportiv este un fost internaţional clujean, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul principal va fi probabil Adrian Falub, un alt fost jucător al clubului, iar în zona tehnică şi administrativă ar urma să se afle alte nume importante pentru fanii „alb-negrilor", Cristi Pojar, Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi. Echipa va evolua de luna viitoare în liga a patra.

 

Comenteaza