"Studenţii" caută a patra victorie. "U" primeşte vizita Unirii Floreşti

"Şepcile roşii" au cel mai bun atac din acest sezon: 22-1.

"U" Cluj va evolua, miercuri, de la ora 17:00, pe Cluj Arena, în compania formaţiei Unirea Floreşti, în runda cu numărul cinci din Liga a IV-a.

Etapa trecută, "Şepcile roşii" s-au impus cu 3-1 pe terenul celor de la Someşul Gilău. Golurile Universităţii au fost înscrise de Dorin Goga, Adrian Pintea şi Mădălin Bercea.

De partea cealaltă, Unirea Floreşti a fost învinsă la limită de Vulturul Mintiu Gherlii, scor 0-1.

"Studenţii" ocupă locul trei, cu 9 puncte şi un meci mai puţin disputat. Trupa lui Marius Popescu are cel mai bun golaveraj din serie: 22-1. În primele două jocuri, "U" a învins categoric Tritenii de Jos (12-0) şi CFR Dej (7-0).

Unirea Floreşti se clasează pe locul 11, cu 3 puncte şi un golaveraj de 9-10. Echipa antrenată de Ioan Maja, fost jucător al Universităţii, nu a mai câştigat din etapa a doua. Atunci, Unirea învingea cu 5-2, acasă, Arieşul Mihai Viteazul.

"Meciul cu Universitatea va avea o mare însemnătate pentru mine, având în vedere că trecutul meu se leagă de această echipă. În vară, am şi dat un jucător acolo, e vorba de Horaţiu Popa. Dar noi vom încerca să opunem rezistenţă, astfel încât să limităm proporţiile scorului. Avem fotbalişti care au evoluat şi în al treilea eşalon, majoritatea sunt studenţi", a declarat tehnicianul Unirii Floreşti.

"Avem un program încărcat, dar echipa creşte de la meci la meci. Băieţii se pregătesc, însă, intens şi vor face faţă cu brio. Într-o săptămână va reveni pe teren şi Alex Păcurar", spunea antrenorul "alb-negrilor", Marius Popescu, după meciul cu Someşul Gilău.

"U" Cluj - Unirea Floreşti se joacă miercuri, 28 septembrie, de la ora 17:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza