ROMÂNIA - PORTUGALIA LA CLUJ. "Tricolorele", aproape de prima prezență la un Campionat European

ROMÂNIA - PORTUGALIA LA CLUJ.
Este al treilea meci desfășurat de selecționata lui Mirel Albon la Cluj, din actuala campanie de calificare. În luna septembrie, Naționala feminină a învins Ucraina (2-1) și Grecia (4-0) pe stadionul din Gruia.

Reprezentativa de fotbal feminin a României va întâlni pe 21, respectiv 25 octombrie 2016, Portugalia, în barajul pentru Europeanul din 2017. Prima manșă se va juca vineri, la Lisabona, iar returul este programat pentru marțea viitoare, la Cluj.

Echipa antrenată de Mirel Albon este foarte aproape de a bifa prima prezență la un turneu final. "Tricolorele" au încheiat pe locul 2 grupa de calificare, cu 16 puncte și un golaveraj de 17-8.

La Euro 2017 s-au calificat câștigătoarele celor 8 grupe preliminare, plus cele mai bune 6 echipe de pe locul secund. România a ratat calificarea directă după ce a fost depășită în clasamentul respectiv de selecționata Rusiei.

Învingătoarea din această dublă va stabili tabloul complet al celor 16 participante de la Euro 2017. Până acum, s-au calificat Franța, Germania, Elveția, Anglia, Norvegia, Spania, Suedia, Islanda, Scoția, Belgia, Austria, Danemarca, Italia și Rusia. Olanda s-a calificat automat datorită statutului de țară organizatoare.

Intrarea la meciul retur va fi liberă, a anunțat FRF pe site-ul oficial. Biletele vor putea fi ridicate de la casieria stadionului, în ziua meciului. Partida din Gruia este programată pentru marți, 25 octombrie 2016, începând cu ora 18:00. Primul joc se desfășoară vineri, 21 octombrie 2016, la Lisabona, de la 20:45. Meciurile pot fi urmărite și la televizor, pe Dolcesport.

Comenteaza