ROMÂNIA - PORTUGALIA LA CLUJ. "Tricolorele", la un pas de a scrie istorie

ROMÂNIA - PORTUGALIA LA CLUJ.
Cu o victorie în partida din Gruia, reprezentativa de fotbal feminin va bifa prima prezență la un turneu final de Campionat European. Vineri, 21 octombrie 2016, Naționala lui Mirel Albon a încheiat la scor alb prima manșă a barajului de calificare, desfășurată la Lisabona.

Selecționata de fotbal feminin va întâlni marți, 25 octombrie 2016, Portugalia, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, în meciul retur din play-off-ul pentru Euro 2017.

Echipa antrenată de Mirel Albon este foarte aproape de a bifa prima prezență din istorie la un turneu final. Vineri, România a încheiat nedecis prima manșă a barajului de calificare, 0-0, la Lisabona. "Tricolorele" au terminat pe locul 2 grupa din preliminarii, cu 16 puncte și un golaveraj de 17-8.

La Euro 2017 s-au calificat câștigătoarele celor 8 grupe de calificare, plus cele mai bune 6 echipe de pe locul secund. România a ratat calificarea directă după ce a fost depășită în clasamentul respectiv de selecționata Rusiei.

Învingătoarea de marți va stabili tabloul complet al celor 16 participante de la Euro 2017. Până acum, și-au asigurat prezența Franța, Germania, Elveția, Anglia, Norvegia, Spania, Suedia, Islanda, Scoția, Belgia, Austria, Danemarca, Italia și Rusia. Olanda s-a calificat automat datorită statutului de țară organizatoare.

Intrarea la meciul din Gruia va fi liberă, informează FRF. biletele fiind distribuite în ziua jocului între orele 11:00 și 18:00, la casieria stadionului. România - Portugalia se joacă marți, de la ora 18:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită și la televizor, pe Dolcesport.

Comenteaza