Amariei, demisă de pe banca Universității Cluj

Amariei, demisă de pe banca Universității Cluj
Fosta jucătoare de handbal a antrenat echipa "studentelor" timp de două sezoane.


">

Carmen Amariei (38 ani) a fost demisă, miercuri seara, de pe banca Universității Cluj. Formația transilvăneană nu a mai obținut nici o victorie în ultimele trei runde și se afla pe locul 9, cu doar 10 puncte. Alături de aceasta, a plecat și secundul Luminița Huțupan.

"Din păcate, în ultima perioadă am simțit că lucrurile merg în această direcție. Eu nu pot decât să le mulțumesc că am putut să antrenez Universitatea. Am trăit doi ani alături de aceste fete, iar unele au crescut sub ochii mei, atât ca oameni, cât și ca sportive. Le mulțumesc celor care m-au susținut, mai ales fanilor", a spus fostul antrenor al "studentelor" într-o declarație de pe news.ro.

"U" Cluj a fost a doua echipă din cariera lui Carmen Amariei. Ea a mai pregătit SCM Craiova, în stagiunea 2013-2014. Vineri, 4 noiembrie 2016, clujencele vor evolua pe terenul formației CSM Roman, locul 10 din Liga Națională de handbal feminin.

"Nu știu cine va conduce echipa în locul meu la Roman. Probabil va sta directorul sportiv sau cineva din cadrul clubului", a completat Amariei. Sub comanda sa, Universitatea a evitat retrogradarea în sezonul trecut. Handbalistele au încheiat atunci pe locul 10, ultimul care asigura menținerea în primul eșalon.

În perioada imediat următoarea, oficialii de la "U" vor desemna un nou antrenor. Cele mai vehiculate nume sunt Florentin Pera, fost tehnician la CSM Roman, sau Gheorghe Covaciu, care a mai pregătit în trecut echipa clujeană.

Comenteaza