"Studenții" nu se gândesc la vacanță. Au încheiat turul pe locul 1 și deja se pregătesc pentru a doua parte a sezonului

"U" Cluj a învins cu 3-1 Unirea Dej (Liga a III-a), într-o partidă de verificare defășurată, marți, în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.

Golurile "studenților" au fost înscrise de Brian Lemac (dublă) și Paul Costea, iar pentru dejeni a marcat Ionuț Podină.

"Încercăm să ne menținem ritmul, având în vedere că pauza competițională este destul de lungă. Prima etapă se joacă abia la sfârșitul lui februarie, iar noi vom sta în runda respectivă. Băieții au fost foarte motivați în amicalul de ieri, cu Unirea Jucu, și asta nu poate decât să mă bucure. Ne vom gândi și la câteva transferuri pentru a doua parte a sezonului", a declarat antrenorul "Șepcilor roșii", Marius Popescu, pentru ZIUA de CLUJ.

Universitatea a încheiat prima parte a campionatului din Liga a IV-a pe locul 1, cu 40 puncte și un golaveraj de 82-5. În cele 14 partide din tur, "alb-negrii" au înregistrat 13 victorii și un singur rezultat de egalitate (2-2 cu Arieșul Turda). În ultimul meci oficial din 2016, echipa lui "Papi" a învins cu 8-0 Vulturul Mintiu Gherlii, pe Cluj Arena.

Până la intrarea în vacanță, "Șepcile roșii" vor mai avea programate încă două amicale, cu Sănătatea Cluj (6 decembrie), respectiv LPS Satu Mare (9 decembrie). Ambele meciuri se vor juca în Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, anunță pagina oficială de Facebook a clubului.

Comenteaza