Baschetbalistele de la "U" primesc vizita Aradului

Baschetbalistele de la
"U" Cluj va evolua în această seară, la Sala Sporturilor Horia Demian, în compania jucătoarelor de la ICIM Arad, în cadrul etapei cu numărul 11 din Liga Națională de baschet feminin.

"Ne așteaptă un meci dificil deoarece avem destule probleme cu accidentările, dar am încredere în potențialul jucătoarelor care vor fi apte pentru meci. Orice echipă în timpul unui sezon are perioade bune și perioade cu probleme, așa că trebuie să avem răbdare. Din păcate, pe fondul unui număr restrâns de jucătoare, nu am reușit să câștigăm deplasarea cu Târgu Mureș. Sper ca de data asta să avem mai mult noroc. Avem nevoie de sprijinul suporterilor", a declarat antrenorul "studentelor", Dragan Petricevic, pe site-ul clubului.

Universitatea ocupă în acest moment locul secund, cu 18 puncte, 8 victorii și doar două eșecuri. ICIM Arad se află pe 7, cu 13 puncte, 3 succese și 7 înfrângeri. În ultima etapă, "U" Cluj a cedat cu 104-116 pe terenul lui BC Mureș, iar arădencele au pierdut cu 79-81 în deplasarea de la Galați.

"U" Cluj - ICIM Arad se joacă astăzi, de la ora 19:30, la Sala Sporturilor Horia Demian. În tur, elevele lui Petricevic s-au impus cu 75-71. Tot în aceeași zi și în același loc, de la ora 17:00, baschetbaliștii de la U-BT primesc vizita celor de la BC Timișoara.

 

Comenteaza