Baschetbalistele de la "U", învinse acasă de ICIM Arad

Baschetbalistele de la
Echipa lui Dragan Petricevic a pierdut în fața arădencelor cu scorul de 69-76, la Sala Sporturilor Horia Demian, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din Liga Națională de baschet feminin.

Clujencele au fost conduse cu 10-23 după primul sfert. În repriza secundă, "U" Cluj s-a apropiat la șase puncte de arădence, 37-43, pentru ca în partea a treia să ia un avantaj de două puncte, 59-57. Universitatea a cedat, însă, în ultimul sfert, scorul final al meciului fiind de 69-76.

Zahna Medley a fost cea mai bună marcatoare a "studentelor" (17), urmată de Chelsea Davis (14), Gabriela Irimia (14), Taneisha Harrison (11), Andra Mandache (10) și Bianca Voică (3). Pentru ICIM Arad au înscris Morgan Stroman (26), Brankica Hadzovic (21), Annamarie McGuire (12), Jovana Pasic (8), Ildiko Nagy (7) și Jefimija Karakasevic (2).

"U" se află în continuare pe locul secund, având 19 puncte, 8 victorii și 3 înfrângeri. Echipa lui Petricevic poate coborî, însă, până pe 4, în funcție de rezultatele partidelor Sepsi Sfântu Gheorghe-CSM Târgoviște și Olimpia Brașov-BC Mureș. ICIM Arad a urcat pe 6, cu 15 puncte, 4 succese și 7 eșecuri.

În următoarea etapă, "U" Cluj se va deplasa la Galați, iar arădencele vor primi vizita Brașovului.

 

Comenteaza