Handbal feminin: "U" Cluj joacă pe terenul Măgurei Cisnădie

Handbal feminin:
Partida va avea loc miercuri, de la ora 16:00, la Sala Polivalentă Măgura din Cisnădie, în cadrul etapei a 15-a din Liga Națională.

”Trebuie să abordăm jocul de la Cisnădie cu maximă seriozitate și atenție. Aștept o altă atitudine în faza de apărare și avem nevoie de o concentrare mult mai ridicată la finalizare. În ceea ce privește echipa gazdă, aceasta are în componență jucătoare cu mare experiență și care au evoluat la un nivel înalt.

Din ce am înțeles, pe lângă brazilianca extremă dreapta, în aceste zile au reușit să mai aducă o extremă stângă din Macedonia, practic e a treia străină din lot după Da Silva și Tatalovici. Acest fapt trebuie să ne mobilizeze și să ne motiveze pentru a intra în teren la 100% din potențial. Ne dorim 100% un rezultat pozitiv, mergem la victorie", a declarat antrenorul "studentelor", Florentin Pera, pe site-ul clubului.

"U" Cluj ocupă în acest moment locul 7, cu 14 puncte, iar Măgura Cisnădie se află pe 10, cu 4 puncte mai puțin. În ultima rundă, Universitatea a pierdut acasă cu 23-26 în fața lui HCM Râmnicu-Vâlcea, iar Măgura Cisnădie a cedat cu 21-29 pe terenul Dunării Brăila.

Partida va avea loc astăzi, de la ora 16:00, și va putea fi urmărită la televizor pe TVR 2. În tur, "studentele" au scos o remiză cu Cisnădie, scor 31-31.

 

Comenteaza