Păcurar nu se gândește la retragere: "Vreau să mă prindă pe teren revenirea Universității în Liga 1"

Păcurar nu se gândește la retragere:
Ajuns la 35 ani, Alex Păcurar nu se gândește la retragere, și visează să joace din nou cu ”studenții” în prima ligă din România.

"Îmi doresc să joc până când echipa va ajunge în prima ligă. Fizic cred că aș mai putea, depinde și de picior, să nu mai recidiveze. Kilograme n-am pus pe mine, așa că pot duce meciurile de la acest nivel", a spus mijlocașul român pentru ZIUA de CLUJ.

Veteranul "Șepcilor roșii" a revenit luni la antrenamentele echipei, după ce i-a recidivat o accidentare la tendon în timpul ședinței de pregătire de la reunirea lotului. "M-am antrenat normal, nu m-a mai durut piciorul, a fost ok", a explicat el.

Despre evoluția Universității în amicale

"U" Cluj a obținut trei victorii în meciurile de verificare dinaintea returului, elevii lui Marius Popescu trecând de CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1) și Industria Galda de Jos (3-2).

"Colegii mei au jucat foarte bine, au câștigat toate meciurile și asta e bine pentru ei, pentru moralul echipei. Nu au fost accidentări, ceea ce e foarte important, iar "Papi" e și el mulțumit de cum au răspuns la cerințele lui", a spus Păcurar.

"Toți jucătorii care au crescut la "U" se vor întoarce aici la un moment dat"

Păcurar a vorbit și despre posibila revenire la ”U”, din vară, a unor jucători precum George Florescu sau Vali Lemnaru. "Mi-aș dori să revină, e normal. Florescu a crescut aici, cu Lemnaru am rămas în relații bune, ne-ar ajuta mult. Toți jucătorii care au crescut sau au jucat la "U" se vor întoarce aici la un moment dat".

Alex Păcurar a revenit la "U" în septembrie 2016. Alături de el s-au mai întors Dorin Goga, Gabriel Giurgiu și Tavi Abrudan.

Mijlocașul de 35 ani a bifat un singur meci în turul ligii a patra, în victoria 12-0 cu Unirea Tritenii de Jos, unde a reușit să marcheze 2 goluri. El a lipsit în restul partidelor din cauza unei accidentări.

”U” Cluj a terminat pe locul 1 prima parte a sezonului din liga a patra, cu 40 puncte, având 13 victorii și un singur egal.

Comenteaza