Suporterii echipei Steaua ies în stradă în 35 de județe

Suporterii echipei Steaua ies în stradă în 35 de județe
Suporterii roş-albaştri vor ieşi în stradă, în 35 de judeţe, sâmbătă, la prefecturile din ţară, pentru a protesta faţă de situaţia în care află clubul pe care-l susţin.

"Nu ţinem nici cu CSA, nici cu FCSB. Ne dorim să nu moară fotbalul românesc", a declarat unul dintre organizatorii mitingului din Sibiu. FCSB a pierdut, în instanţă, dreptul de a mai folosi numele Steaua şi mai are o singură cale de atac înaintea ca hotărârea să devină definitivă.

Evenimentele din toată ţara se vor desfăşura între orele 11:00 şi 15:00. Toţi fanii echipei Steaua Bucureşti sunt aşteptaţi să participe la acest eveniment.

De cealaltă parte, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a demarat un proiect coordonat de Marius Lăcătuş şi pun bazele unei noi echipe de fotbal care va avea sigla, numele şi palmaresul până în 2003.

Echipa armatei va porni din Liga a 4-a şi este foarte aproape să numească şi un antrenor, pe Nana Falemi, fost jucător în Ghencea. Fostul fotbalist camerunez a declarat, la ProSport, că se află în discuţii avansate cu Marius Lăcătuş pentru a antrena noua echipă a Armatei.

Comenteaza