Un sportiv de la "U" Cluj a luat argintul la suliță

Un sportiv de la
Un sportiv legitimat la CS Universitatea Cluj a obținut medalia de argint la proba de aruncare a suliței, din cadrul Campionatului Național de la București.

Seniorul Toma Pop a cucerit medalia de argint cu 77.91 m, prima treaptă a podiumului fiind ocupată de Alexandru Novac de la CS Știința Municipal, cu 78.42 m. La Juniori 1, de la CS "U" au participat atletele Iulia Fărcaș și Larisa Zirbo la aruncarea suliței, însă au ocupat locul 5, respectiv 6 în clasament.

”Atmosfera de la turneu a fost una plăcută, mi-am depășit depășit recordul personal, 74 m, în condițiile în care sunt și student la Academia de Poliție și am o sesiune de trecut. Despre concurenții pe care i-am avut pot să spun că sunt niște adversari redutabili, niște campioni care reușesc să mă surprindă de fiecare dată și cu care am și o relație de prietenie”, a declarat Toma Pop pentru ZIUA de CLUJ.

Stadionul „Iolanda Balaș Sőtér" din București este în perioada 28 februarie - 2 martie gazda Campionatului Național de Iarnă la Aruncări Lungi S,T,J1 și J2. Secția de atletism a Universității Cluj a avut trei participanți la proba de aruncare a suliței, notează u-cluj.ro.

 

Comenteaza