Baschet feminin: "U" Cluj a pierdut deplasarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Baschet feminin:
Baschetbalistele Universității Cluj au fost învinse cu 57-79 în deplasarea cu Sepsi Sfântu Gheorghe, miercuri, în etapa a 4-a din faza secundă a sezonului regulat.

Scorurile înregistrate pe sferturi au fost 16-23, 14-13, 21-20 și 6-23. Andra Mandache a fost coșgeterul clujencelor, cu 22 puncte, celelalte reușite venind de la Janelle Denson (14), Dajana Butulija (7), Taneisha Harrison (6), Gabriela Irimia (6) și Nicole Dixon (2).

Pentru campioana Sepsi au înscris Janeesha Jefrey (31), Clara Thompson (10), Tunde Kilin (9), Dominique Marshall (9), Ancuța Stoenescu (5), Annemarie Părău (5), Chandra Harris (4), Janee Shegog (3) și Elena Huțanu (3).

Este a patra înfrângere suferită de "U" Cluj în fața lui Sepsi din acest sezon, "alb-negrele" fiind învinse cu 64-71 și 55-61 în sezonul regulat de campionat, respectiv 49-67 într-un meci din Cupa României.

Echipa lui Dragan Petricevic ocupă locul 3 în Grupa 1-6, cu 36 puncte, având 14 victorii și 8 eșecuri. Formația din Sfântu Gheorghe se află pe prima poziție, cu 6 puncte mai mult, cu un record de 21 partide câștigate și una singură pierdută.

Etapa viitoare, "U" Cluj joacă în deplasare cu CSM Satu Mare, în timp ce Sepsi va evolua pe terenul lui CSM Târgoviște.

”Am pierdut meciul de la Sfântu Gheorghe la o diferență destul de mare, dar nu am cum să nu remarc efortul exemplar al jucătoarelor noastre! Timp de 33 de minute, cu un lot din care au lipsit 2 jucătoare străine, fetele au practicat un baschet curajos și calitativ, de la egal la egal cu un adversar deosebit de bun”, a spus antrenorul Universității, Dragan Petricevic, într-o postare de pe contul personal de facebook.

Comenteaza