Un nou amical pentru "U" Cluj

Un nou amical pentru
"U" Cluj va disputa un nou meci de verificare, sâmbătă, de la ora 10:30, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu", cu Avântul Bârsana (Liga a IV-a).


">

"Studenții" și-au disputat, miercuri, primul meci oficial din 2017, cu Viitorul Mihai Georgescu, încheiat la scorul de 14-1 pentru Universitatea Cluj. Următorul meci de campionat al "Șepcilor roșii" va avea loc abia pe 19 martie, în deplasare cu CFR Dej, astfel că trupa lui Marius Popescu își va completa programul cu un amical împotriva celor de la Avântul Bârsana, anunță site-ul clubului.

Viitoarea adversară din amicale a lui "U" Cluj este lider în Seria Nord, din liga a IV-a maramureșeană. La rândul lor, "alb-negrii" ocupă primul loc în liga a patra clujeană, cu 43 puncte, având 14 victorii, o singură remiză și un golaveraj impresionant: 96-6.

"U" Cluj - Avântul Bârsana se va disputa sâmbătă, de la ora 10:30, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu. Elevii lui "Papi" au obținut victorii pe linie în perioada de pregătire, cu CSM Hunedoara (2-0), Unirea Jucu (2-1, 5-0), Industria Galda de Jos (3-2), FC Zalău (3-1), Cetate Deva (5-1), CS Soda Ocna Mureș (5-0), Luceafărul Decebal (6-1), Unirea Dej (4-1) și Olimpia Satu Mare (2-0).

 

Comenteaza