”U” Cluj, învinsă de Sepsi în al treilea meci din finala campionatului. Fanii au creat o atmsoferă senzațională VIDEO

”U” Cluj, învinsă de Sepsi în al treilea meci din finala campionatului. Fanii au creat o atmsoferă senzațională VIDEO
”U” Cluj a fost învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 68-72, miercuri, la Sala Sporturilor ”Horia Demian”, în cel de-al treilea meci din finala Ligii Naționale de baschet feminin.

Scorurile pe sferturi au fost 16-17, 19-23, 11-16 și 22-16. Universitatea este condusă cu 1-2 la general în acest moment, după o victorie și un eșec în celelalte două jocuri din această fază. 

Janelle Denson a fost principala marcatoare a "studentelor" din meciul 3 al finalei, cu 24 puncte, urmată de Dajana Butulija (20), Andra Mandache (9), Taneisha Harrison (7), Nicole Dixon (7) și Gabriela Irimia (1).

În tribunele Sălii Sporturilor "Horia Demian" au fost prezenți aproximativ 2700 spectatori, care au creat o atmosferă senzațională. Meciul 4 cu Sepsi este programat joi, de la ora 19:00, în aceeași locație. Cu un succes în duelul respectiv, elevele lui Dragan Petricevic vor trimite finala într-un al cincilea meci, având astfel șansa de a evolua cu trofeul pe masă.

"U" Cluj este cea mai titrată formație din istoria Ligii Naționale de baschet feminin, cu 14 titluri. Ultimul campionat a fost cucerit în 1993.

Comenteaza