Juventus, tot mai aproape de finala Ligii. Dubla lui Higuain a făcut diferența la Monaco VIDEO

Juventus, tot mai aproape de finala Ligii. Dubla lui Higuain a făcut diferența la Monaco VIDEO
Juventus a învins-o cu 2-0 pe AS Monaco, miercuri, pe Stade Louis II, în prima manșă din semifinalele Uefa Champions League.

Torinezii au deschis scorul prin argentinianul Gonzalo Higuain (29), după o pasă senzațională cu călcâiul oferită de Dani Alves. În repriza secundă, fostul atacant al lui Real Madrid a realizat dubla din centrarea aceluiaș Dani Alves (59).

După succesul înregistrat pe terenul francezilor, trupa lui Massimiliano Allegri pornește cu prima șansă în returul din Italia, programat marți, 9 mai, de la ora 21:45. Juventus a ajuns, de asemenea, la șase meciuri consecutive fără gol primit în actuala ediție din Champions League. Ultima partidă în care torinezii au încasat gol a avut loc pe 22 noiembrie 2016, într-o deplasare cu Sevilla, scor 3-1, în etapa a cincea din faza grupelor. În afara partidei de la Sevilla, Juventus a mai primit un gol în remiza cu Lyon, scor 1-1, tot din grupe.

În celălalt duel din semifinale, desfășurat marți, 2 mai, Real Madrid a bătut-o cu 3-0 pe rivala Atletico. "Galacticii" au făcut diferența după un hatt-trick semnat de Cristiano Ronaldo.

AS Monaco - Juventus 0-2 (0-1)

A marcat: Gonzalo Higuain (29, 59)

Cartonașe galbene: Fabinho/Chiellini, Marchisio, Bonucci

As Monaco: Subasic - Sidibe, Jemerson, Glik, Dirar - Lemar (Germain 67), Bakayoko (J. Moutinho 66), Fabinho, B. Silva (Toure 82) - Mbappe, Falcao (C)

Antrenor: Leonardo Jardim

Juventus: Buffon (C) - Sandro, Chiellini, Bonucci, Barzagli - Marchisio (Rincon 81), Pjanic (Lemina 89) - Mandzukic, Dybala, D. Alves - Higuain (Cuadrado 77)

Antrenor: Massimiliano Allegri

Arbitru: Antonio Mateu Lahoz (Spania)

Stadion: Louis II, Monaco

Asistență: 16,762

Comenteaza