Lucian Bute se gândeşte la retragere: „Prioritatea mea este familia”

Lucian Bute se gândeşte la retragere: „Prioritatea mea este familia”
După ce a devenit tată în urmă cu câteva luni, pugilistul Lucian Bute se gândeşte la retragere, declarând că priorităţile sale s-au schimbat şi că fetiţa sa este ”cea mai preţioasă centură şi asta contează cel mai mult”.

În momentul de faţă mă bucur de familie, ştiţi că sunt tătic de două luni de zile, sunt acasă cu familia, cu fetiţa, e cel mai frumos cadou din viaţă mea. E cea mai preţioasă centură şi asta contează cel mai mult. Obiectivele şi priorităţile se schimbă şi lucrurile au luat o altă întorsătură. Am 37 de ani, nu ştiu dacă o să mai fac un meci sau nu, prioritatea mea este familia acum. Voi decide când mă voi întoarce la Montreal. Discut cu echipa şi cu staff-ul meu despre acest lucru", a declarat Lucian Bute la televiziunea Sport.ro.

Lucian Bute (37 de ani) a disputat 36 de meciuri la profesionişti - 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri şi o remiză.

La 25 noiembrie 2016, pugilistul român a scăpat de suspendarea pentru dopaj din partea Comisiei de box a Districtului Columbia, SUA. Suspendarea de şase luni pentru consumul de Ostarină (substanţă interzisă) a expirat la 6 noiembrie, iar Bute a fost de acord cu verdictul şi a donat 50.000 de dolari în contul versiunii WBC, pentru lupta împotriva dopajului. Bute a deţinut timp de aproape cinci ani (2007-2012) centura de campion IBF la categoria supermijlocie.

 

Etichete
Comenteaza