Vești bune pentru fanii ”U” Cluj. Clubul și-a recăpătat numele și a fost afiliat la FRF

Vești bune pentru fanii ”U” Cluj. Clubul și-a recăpătat numele și a fost afiliat la FRF
Echipa antrenată de Marius Popescu va evolua sub denumirea de ASFC Universitatea Cluj din sezonul 2017-18 al Ligii a III-a. Clubul a fost, de asemenea, afiliat la FRF.

Federația Română de Fotbal a aprobat dosarul de afiliere al Universității Cluj în următoarea ediție din Liga III-a. Alături de "Șepcile roșii" au mai primit undă verde alte 16 formații, informează site-ul forului condus de Răzvan Burleanu.

Veștile bune nu se opresc aici pentru "studenți". Echipa lui "Papi" va juca sub numele de ASFC Universitatea Cluj începând cu noua stagiune, așa cum apare și în actul emis de FRF. ”U” Cluj scapă astfel de denumirea A.C.S.F. „ALB - NEGRU" AL STUDENȚILOR CLUJENI, pe care a fost nevoită să o folosească în Liga a IV-a.

UPDATE 12:00 ”Am îndeplinit și acest pas formal al afilierii, cerut de regulament. Acum nu rămâne decât ca cei din staff-ul sportiv să se asigure că nu vom avea probleme cu niciun adversar din Liga a III-a.

Pentru asta trebuie să ne pregătim bine, să muncim mult la antrenamente, să găsim formula prin care să profităm la maxim de experiența lui Goga, Giurgiu, Abrudan, Onicaș, Takacs și de dorința de afirmare a celor mai tineri, pentru că ei sunt viitorul acestui club.

Pe de altă parte, am lansat și campania de abonamente pentru sezonul 2017-18. Sunt deja online, pe bilete.ro, iar de la 1 august vor putea fi achiziționate și de la standul clubului din Iulius Mall. Ca o noutate, vom pune la dispoziția elevilor, studenților și pensionarilor un sector al Cluj Arena, unde abonamentele vor costa 19,19 lei pentru întreg sezonul.

Am decis să suportăm noi o parte din costul acestor abonamente. Suntem echipa Clujului, așa că toți cei care trăiesc, muncesc sau învață la Cluj trebuie să poată vedea din tribună meciurile Universității”, a declarat președintele ”Șepcilor roșii”, Radu Constantea, pentru ZIUA de CLUJ.

Printre alte cluburi de tradiție care au fost afiliate în Liga a III-a se numără și Oțelul Galați, Petrolul Ploiești sau Farul Constanța.

Comenteaza