Iuhas, Fărcaş, Ţene şi Pop, împrumutaţi la CS Otopeni

Iuhas, Fărcaş, Ţene şi Pop, împrumutaţi la CS Otopeni
Universitatea Cluj îi va trimite sub formă de împrumut, pentru un sezon, pe Cosmin Iuhas, Paul Ţene, Bogdan Fărcaş şi Vasile Pop la CS Otopeni.
Dacă Iuhas a revenit după împrumutul la FC Silvania Şimleu Silvaniei, unde a evoluat timp de şase luni, iar Bogdan Fărcaş nu a prins niciun meci în sezonul trecut al ligii secunde pentru “U”, la ceilalţi doi jucători s-a renunţat după ce echipa a promovat în Liga I. “Am primit din partea clubului această propunere, mi se pare o variantă interesantă. Merg acum spre Otopeni şi urmează să am o discuţie şi cu conducerea de acolo”, ne-a declarat Iuhas, jucător care a evoluat aproape un an pentru “U” Cluj, venind la echipă la insistenţele foştilor antrenori, Dorinel Munteanu şi Gheorghe Mihali.

Paul Ţene (foto) şi Vasile Pop au făcut parte din lotul care a promovat în Liga I. Primul dintre ei a fost unul dintre oamenii de bază, jucând ca titular în majoritatea partidelor din sezonul trecut, în timp ce Pop a fost promovat la prima echipă de Cristi Dulca, înainte de finalul turului în stagiunea trecută.

Juniorul a reuşit să-l impresioneze şi pe Viorel Hizo, dar a prins doar 20 de minute în egalul din deplasare, 1-1, cu FC Argeş. Bogdan Fărcaş a avut o situaţie mai încurcată în sezonul trecut. Împrumutat la Dinamo II, goal-keeperul crescut de Universitatea nu a dorit să rămână în Bucureşti şi a revenit la Cluj, fiind exclus din lotul primei echipe şi trimis să se antreneze cu echipa de juniori. În urmă cu două sezoane, Fărcaş a fost titularul de drept între buturi.


Comenteaza