La derby-ul din 2007, Tişe era angajat la "U": "Vineri voi fi echidistant"

La derby-ul din 2007, Tişe era angajat la
Alin Tişe va merge vineri la meci şi spune că îşi doreşte ca partida să constituie un exemplu de fair-play pentru întreaga ţară.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Alin Tişe, afirmă că va merge vineri la Alba Iulia, să urmărească pe viu derby-ul Clujului. În urmă cu trei ani, la meciul CFR - "U" 2-0, Tişe era director executiv al alb-negrilor şi a însoţit echipa la partida din Gruia.

"Meciul a fost ca oricare altul, dar a antrenat multe orgolii, mai ales prin specificul său local. Suporterii erau foarte înfierbântaţi, unii trăiau tot anul numai pentru acel eveniment. Mi-am dorit atunci ca echipa la care îmi desfăşuram activitatea să câştige", a rememorat Tişe, care spune că nu a avut parte de nicio manifestare ostilă pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

În ceea ce priveşte partida de vineri, Tişe spune că va fi echidistant. "Voi merge la meci şi sper să câştige cel mai bun. Eu reprezint acum o autoritate publică şi sunt echidistant, nu vreau să fac nicio deosebire între echipele clujene. Sper să fie un adevărat spectacol. Este un joc până la urmă şi trebuie să existe fair-play,  ca să dăm un exemplu întregii ţări", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

Alin Tişe a fost director al clubului Universitatea numai câteva luni, în toamna lui 2007. Şi-a dat apoi demisia, la începutul anului 2008. În primăvara acelui an, Tişe a candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, pe care şi-a adjudecat-o în faţa lui Marius Nicoară.

Vezi aici toate ştirile despre derby-ul de vineri

Comenteaza