"> " />

Culio, lăudat de cei doi Gică. "Este un jucător care oferă şi cantitate, şi calitate", spune Hagi

Culio, lăudat de cei doi Gică.
A jucat un singur meci oficial pentru Galatasaray, nici acela întreg, dar deja a cucerit Instanbulul. Culio a fost aplaudat pe "Ali Sami Yen" şi a fost apreciat de cei doi Gică, Hagi şi Popescu.
Culio a debutat în această săptămână, oficial, pentru Galatasaray. S-a remarcat prin efort, prin două şuturi şi printr-o pasă de gol, deşi a jucat numai 59 de minute. Galata a învins Sekerspor cu 3-1 în Cupa Turciei, iar unul dintre remarcaţi a fost argentinianul cumpărat de la CFR cu două milioane de euro.

"Îl ştiam foarte bine pe Culio, de peste trei ani. Cred că a fost unul dintre cei mai buni străini din campionatul românesc, dacă nu cel mai bun, cel mai constant. E un rol de care aveam nevoie la Galatasaray, un stângaci care dă totul pe teren, un profesionist care participă atât la faza ofensivă, cât şi la cea defensivă. E un jucător care cred că o să ne aducă multe, aşa cum a făcut-o cu Sekerspor, cum a făcut-o cu Hannover. Aleargă mult, oferă şi cantitate, şi calitate", a spus Gică Hagi.

"Culio a făcut cu Sekerspor un meci extraordinar. Gică nu a început cu el, pentru că a considerat că nu este pregătit. Din momentul când a intrat a fost foarte apreciat de către public. A fost unul dintre cei mai aplaudaţi jucători.  A avut o atitudine extraordinară", a declarat şi Gică Popescu.
Comenteaza