“Studenţii” vor să repete isprava: “Batem Dinamo!”

“Studenţii” vor să repete isprava: “Batem Dinamo!”
Atacantul Universităţii Cluj, brazilianul Gabriel Machado, speră ca el şi coechipierii săi să încurce din nou Dinamo Bucureşti, liderul în exerciţiu al Ligii I, după ce în sezonul trecut “alb-negrii” au obţinut două victorii în faţa formaţiei din “Ştefan cel Mare”.

Meciul dintre "U" şi Dinamo e sâmbătă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport.

Universitatea nu le trezeşte nici pe departe amintiri plăcute "câinilor roşii". Iar asta pentru că în ediţia trecută a Ligii I, deşi pornea din postura nou-promovatei, echipa clujeană s-a impus cu 3-4 în "Groapă", la capătul unui meci cu numeroase răsturnări de situaţie, iar în retur scenariul a fost acelaşi la Mediaş, unde s-a impus tot la limită, cu 2-1. Unul dintre jucătorii importanţi ai "Şepcilor roşii", Gabriel Machado, este convins că formaţia sa poate repeta istoria din sezonul trecut, deşi admite că meciul împotriva elevilor lui Liviu Ciobotariu se anunţă extrem de încrâncenat. "Meciul cu Dinamo e cel mai greu de până acum. Îmi doresc mult să avem parte de un stadion plin, iar dacă dăm totul pe teren, putem să câştigăm. Nu există nici o tensiune la echipă, singurul lucru existent este presiunea că trebuie să învingem. Ne dorim mult o victorie. I-am bătut pe Dinamo de două ori anul trecut, putem s-o facem şi acum", a punctat Machado.

Trei puncte şi-ar dori şi directorul executiv al clubului, Cosmin Irimieş. "Fiecare meci este foarte important, iar ţinând cont de parcursul nostru în acest sezon, e important să obţinem trei puncte cu Dinamo. Condiţiile la Universitatea Cluj sunt propice performanţei, iar atmosfera este una foarte plăcută în sânul echipei. Întreaga conducere a clubului are încredere în staff şi în jucători", a declarat oficialul lui "U".

 

 

Etichete
Comenteaza