Un fost jucător al Universităţii Cluj trăieşte apogeul carierei în Grecia VIDEO

Un fost jucător al Universităţii Cluj trăieşte apogeul carierei în Grecia VIDEO
Noe Acosta a plecat de la Universitatea Cluj la începutul anului, după ce nu a mai intrat în calculele staff-ului tehnic.

Dar pentru mijlocaşul spaniol despărţirea de "U" Cluj, unde juca foarte puţin, a venit ca şi o salvare. Din postură de fotbalist liber, s-a transferat în Grecia la Volos şi a încheiat campionatul pe locul cinci. În urma unui scandal de corupţie, Volos a fost retrogradată şi jucătorii au fost lăsaţi să plece liberi.

În vară, Acosta a ajuns la o înţelegere cu Aris Salonic, una dintre formaţiile cu cei mai fanatici suporteri din Grecia. Aici joacă aproape meci de meci, fiind utilizat la mijlocul terenului, pe partea stângă. „Este ceva extraordinar să joc în Grecia, mai ales la Aris, un club cu nişte fani extraordinari. Am avut derby cu PAOK, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dar atmosfera a fost incredibilă. Mă bucur de turnura pe care a luat-o cariera mea", a declarat Acosta pentru ZIUA de CLUJ.

La Aris , cel mai bun prieten al său este românul Victoraş Iacob, titular şi el în echipă. „Un băiat de nota zece. Cred că s-a împrietenit cu mine pentru că vorbesc limba română", glumeşte Acosta.

El este la curent şi cu ce se întâmplă la fosta sa echipă, urmărind îndeaproape toate partidele Universităţii. „Clujul mi-a plăcut ca şi oraş şi m-am simţit foarte bine la Universitatea. Mă mai uit pe internet când pot şi văd că o duc destul de bine. Acum au meci cu Dinamo, nu? Sper să îi bată, eu le urez succes. Ştiu că Universitatea Cluj şi-a propus să participe într-o cupă europeană şi sper să şi reuşească. Şanse au, joacă un fotbal plăcut", a mai punctat spaniolul.

Vezi video cu ultima reprezentaţie a lui Acosta, în derby-ul cu rivala PAOK

Comenteaza