Arieşul Turda, fără şansă la Slatina

Arieşul Turda, fără şansă la Slatina
Formaţia pregătită de George Ciorceri a bifat sâmbătă o nouă înfrângere în deplasare, de această dată în fieful formaţiei Alro Slatina, scor 2-0, rezultat care o menţine pe ultimul loc în seria Vest. Meciul a contat pentru etapa a XII-a a ligii secunde.

Euforici după prima victorie a sezonului, cea obţinută runda trecută cu FC Bihor (2-1), ardelenii nu au mai repetat isprava cu Alro, una dintre echipele bune ale ligii secunde. Prima ocazie notabilă a turdenilor a sosit în minutul 15, când şutul lui Boroştean nu a prins cadrul porţii. Apoi, oaspeţii au trecut la cârma jocului, însă Arieşul a rămas formaţia mai periculoasă. Cu două minute înaintea finalului reprizei, Timar a reluat cu capul, iar Marinescu s-a interpus cu un reflex ideal. "Vulturii" au rămas în ofensivă şi la reluare, când acelaşi Boroştean l-a evidenţiat pe goalkeeper-ul Slatinei, în vreme ce Tilincă a trimis lamentabil din 3 metri (58).

Contrar cursului jocului de până atunci, gazdele au spart gheaţa prin Precup, după o combinaţie cu Sergiu Popescu (62), iar Creţu le-a aplicat "alb-roşiilor" lovitura de graţie în minutul 87, cu o execuţie de efect de la aproximativ 20 de metri. "A fost un meci disputat, de nivel bun. Am pierdut, poate, nemeritat. Am primit două goluri pe greşeli individuale. Am ratat înainte câteva ocazii, dar fotbalul îi ajută pe cei care înscriu. În Divizia B sunt meciuri foarte echilibrate. Am avut ocazii şi am jucat de la egal la egal cu Alro. Şi cu Bistriţa (Gloria Bistriţa - n. red.) a fost la fel. Echipele sunt de valori apropiate, învingătoarea se decide după o greşeală, un ghinion sau un fluier al arbitrului. Noi jucăm în continuare şi încercăm să ne salvăm", a declarat tehnicianul Arieşului, George Ciorceri, pentru liga2.ro. Runda viitoare, programată sâmbătă, turdenii vor primi vizita echipei FC Olt.

 

 

Etichete
Comenteaza