Întăriri din Franţa! “U” urmăreşte un jucător de la Bastia

Întăriri din Franţa! “U” urmăreşte un jucător de la Bastia
Sony Mustivar, un atacant în vârstă de 21 de ani de la echipa franceză de ligă secundă Bastia, se află în vizorul Universităţii.

Universitatea îşi face deja planuri pentru campania de transferuri din această iarnă. Deşi prima parte a campionatului se va încheia, conform programului oficial, pe 15 decembrie, "studenţii" studiază deja o serie de fotbalişti, majoritatea tineri, pentru a-şi întări echipa pentru bătăliile din retur. Unul dintre cei vizaţi este atacantul francez Sony Mustivar, în vârstă de 21 de ani, care a strâns deja patru selecţii la echipa reprezentativă de tineret. În schimb, finanţatorul Florian Walter infirmă orice negociere cu Steaua pentru Adrian Cristea şi Tony Nwakaeme.

Sony Mustivar este unul din multitudinea de jucători propuşi Universităţii, însă e printre puţinii care le-a şi luat ochii oficialilor clujeni. În vârstă de 21 de ani, Mustivar evoluează pentru Bastia, formaţie de pe locul III în Ligue 2, pentru care a strâns deja 22 de partide la profesionişti. Fotbalistul s-ar putea să vină la Cluj înainte de finalul turului pentru a fi văzut pe viu de către staff-ul tehnic al clujenilor. Directorul sportiv, Felix Grigore, a declarat că francezul este doar unul dintre jucătorii care sunt monitorizaţi pentru un transfer. "Noi urmărim mai mulţi jucători, unii care ne sunt propuşi, alţii pe care-i descoperim noi. Mustivar este unul dintre ei. Acum e foarte devreme să vorbim despre un transfer", ne-a declarat Felix Grigore. Mustivar şi-a făcut debutul la Bastia în urmă cu două sezoane, evoluţiile sale atrăgând atenţia mai multor cluburi de top. Site-urile de specialitate din Anglia scriau la acea vreme că tânărul jucător a intrat în atenţia lui Manchester United. Până la urmă, fotbalistul n-a mai ajuns pe "Old Traford", ci la gruparea Orleans, din liga a III-a din Franţa, unde a jucat un sezon sub formă de împrumut, după care s-a întors în Corsica, la Bastia.

Până să-l aducă pe Sony Mustivar, oficialii Universităţii au infirmat vreo ofertă venită din partea Stelei Bucureşti pentru Adrian Cristea şi Tony Nwakaeme. Finanţatorul clubului clujean, Florian Walter, a declarat pentru ZIUA de CLUJ că nu a purtat nici o discuţie cu Gigi Becali pe seama unui transfer al "Prinţului". "Nu m-a sunat Gigi Becali să mă întrebe despre Cristea, Tony sau orice alt jucător. În presă se pot scrie multe, întâmplător sau nu, dar eu nu pot să spun decât că nu avem nici o ofertă pentru cei doi, nici de la Steaua, nici din altă parte. Interes poate să existe, dar concret e doar atunci când văd un contract în faţă. Orice e posibil, jucătorii au un preţ. Suntem în fotbal, se pot cumpăra jucători şi se pot vinde", a spus Walter. Steaua s-a mai interesat de Cristea şi în această vară, când bucureştenii erau pregătiţi să-l ofere pe Mihai Răduţ, plus o sumă consistentă de bani pentru a-l înregimenta pe "Prinţ". Cele două părţi nu au ajuns, însă, la un acord, iar Cristea a devenit, între timp, golgheterul Universităţii, cu cinci reuşite.

 

 

Etichete
Comenteaza