Cristea, pentru ZIUA de CLUJ: “Mă gândesc doar la «U» Cluj”

Cristea, pentru ZIUA de CLUJ: “Mă gândesc doar la «U» Cluj”
Dorit de Steaua Bucureşti, Adrian Cristea (foto la minge) nu ia în calcul în acest moment un transfer la o altă echipă. Mijlocaşul spune că nu ştie nimic despre vreo ofertă venită din partea echipei antrenate de Ilie Stan.

"Prinţul"a fost şi în ultima etapă unul dintre remarcaţii Universităţii Cluj. A înscris două goluri, a ajuns la cota 5 în acest sezon şi a intrat încă o dată în vizorul Stelei. Patronul "roş-albaştrilor", Gigi Becali, a confirmat că este interesat de Cristea, la fel ca şi antrenorul Ilie Stan. Fotbalistul Universităţii Cluj a rămas, însă, impasibil la complimentele primite din Ghencea. "Nu am ce să comentez despre ce a apărut în presă şi despre ceea ce se vorbeşte, cum că aş fi dorit la Steaua. Eu sunt sub contract cu Universitatea Cluj, avem nişte partide foarte importante, avem un obiectiv şi nu mă gândesc acum la altceva decât la echipa mea. Vreau să îmi fac datoria cât mai bine la «U» Cluj, unde mă simt foarte bine. Despre transferuri nu vreau să discut. Vine şi meciul cu CFR-ul din etapa următoare, iar atenţia mea se îndreaptă strict către acest joc", a precizat Cristea, pentru ZIUA de CLUJ.

Steaua nu se află la prima tentantivă de a pune mâna pe Adrian Cristea. În vară, Gigi Becali l-a mai abordat pe finanţatorul Universităţii, Florian Walter, pentru a se interesa de condiţiile în care "Prinţul" ar putea ajunge în Ghencea, însă cei doi nu s-au înţeles. De la Universitatea Cluj, Steaua îl doreşte şi pe atacantul nigerian Nwakaeme Anthony.

 

 

Etichete
Comenteaza