Gigi Becali: Cristea şi Tony la Steaua, o afacere de trei milioane de euro

Gigi Becali: Cristea şi Tony la Steaua, o afacere de trei milioane de euro
Patronul Stelei Bucureşti, George Becali (foto), a relatat în stilul caracteristic modul în care a discutat cu Florian Walter, finanţatorul Universităţii, posibila trecere a lui Tony Nwakaeme şi a lui Adrian Cristea la echipa lui Ilie Stan.

Becali a dezvăluit că fiecare dintre cei doi jucători are un preţ de 1,5 milioane de euro, motiv pentru care nu a mai continuat discuţia cu Walter.

"Eu m-am întâlnit cu Florian Walter, pentru a perfecta o altă afacere. Am eu un teren prin Chitila, el are o bază... ne-am întâlnit noi şi am discutat. După care am discutat despre Adrian Cristea şi Tony. El mi-a zis că Tony face 1,5 milioane de euro, i-am zis să-i trăiască şi să fie sănătos. După aia, mi-a zis că Adrian Cristea face 1,5 milioane de euro. Eu i-am strâns mâna şi i-am zis: «Să-ţi fie sănătos şi ăsta!»", a spus Gigi Becali într-o intervenţie la emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport. Patronul Stelei n-a renunţat însă la ideea de a-l aduce pe Cristea la Bucureşti, mizând în acest sens şi pe sprijinul logodnicei fotbalistului, Bianca Drăguşanu. "I-am zis că voi vorbi cu prietena lui, să aibă un program, că ei vor să se căsătorească. Păi, să vă spun ceva. Aşa cum îl laud pe Adrian Cristea, aşa îl şi declar prin declaraţii dacă joacă prost", a mai spus Gigi Becali în aceeaşi intervenţie.

Adrian Cristea a venit la "U" în iarna anului trecut, iar în acest sezon a reuşit să înscrie de cinci ori. Prestaţiile sale din tricoul "alb-negru" l-au readus şi în circuitul echipei naţionale, el bifând aproape 65 de minute în partida pe care România a terminat-o la egalitate, 2-2, cu Belarus.

(D.S.)

 

 

Etichete
Comenteaza