Dan Canta la REALITATEA TV Cluj: “M-am simţit umilit în Gruia”

Dan Canta la REALITATEA TV Cluj: “M-am simţit umilit în Gruia”
Consilierul judeţean PSD Dan Canta a criticat în studioul emisiunii Realitatea Sportivă Clujeană, moderată de Ionel Lespuc, atitudinea reprezentanţilor firmei PP Protect, cea care asigură paza stadionului “Dr. Constantin Rădulescu”.

Totul ca o reacţie a tratamentului la care a fost supus împreună cu fanii "Şepcilor roşii", care au urmărit derby-ul dintre CFR şi "U" abia după ce au fost descălţaţi la intrarea în sectorul oaspeţilor.

"M-am simţim umilit nu doar eu, ci şi restul suporterilor Universităţii. Am fost trataţi într-un mod inuman. Am trecut prin două filtre, am fost descălţaţi şi duşi într-un sector desprins parcă din filmele de groază, cu garduri de 3-4 metri şi o grămadă de poliţişti alături. Credeam că începe o nouă revoluţie. Cei de la CFR au un stadion la standarde europene pe care pot să joace. O discuţie referitoare la varianta modernizării arenei din Gruia trebuie să treacă de deliberativ. Cred că un rezultat de egalitate în meciul de sâmbătă ar fi fost mai echitabil", a punctat Canta.

În platou a fost prezent şi redactorul-şef adjunct al ZIUA de CLUJ, Alin Şutea, care a sintetizat derby-ul Transilvaniei, câştigat de CFR cu 3-1. "A fost o victorie clară şi meritată a CFR-ului, o echipă mult mai pragmatică şi care a jucat mai direct pe poartă", a declarat jurnalistul.

 

 

Comenteaza