Emoţii la “U”: Boştină, în pericol să rateze meciul cu Rapid

Emoţii la “U”: Boştină, în pericol să rateze meciul cu Rapid
Mijlocaşul Universităţii Cluj, Gabriel Boştină, a suferit o microruptură fibrilară în cantonament şi este incert pentru partida cu Rapid, în eventualitatea în care Liga I se va relua pe 25 februarie.

"Studenţii" se confruntă cu probleme medicale după stagiul de pregătire din Turcia. Dacă Gaston Mendy este accidentat şi se va recupera abia în trei săptămâni, "U" ar putea începe partea a doua a sezonului fără unul dintre cei mai importanţi oameni, Gabriel Boştină. În timpul pregătirii de iarnă, mijlocaşul a suferit o microruptură fibrilară şi are nevoie de pauză. Refacerea ar putea dura chiar şi până la debutul primei etape, cu Rapid Bucureşti.

"El a suferit o microruptură fibrilară şi va fi indisponibil aproximativ două săptămâni. Sperăm că de luni va relua antrenamentele de recuperare, iar în două săptămâni să fie recuperat. Dacă Liga I se va relua pe 25 februarie, Gabi Boştină probabil că nu va putea juca cu Rapidul, dar la partida cu Steaua va fi apt, în mod cert", a explicat doctorul Universităţii, Lucian Gherguş.

Gabi Boştină a evoluat doar în primele trei partide de pregătire din Turcia, cu Legia Gdansk (0-1), Tavria Simferopol (1-3) şi NK Split (2-3). În prima parte a campionatului căpitanul Universităţii a fost unul dintre cei mai utilizaţi fotbalişti, bifând 15 partide şi un gol. El a îndeplinit rolul de play-maker în sistemul de joc 4-3-3, utilizat de antrenorul Ionuţ Badea în tur. Locul său în primul "11" pentru partida cu Rapid va fi luat, cel mai probabil, de Ovidiu Hoban. În prima etapă Badea nu va putea miza nici pe Constantin Grecu, suspendat, iar postul de fundaş stânga va fi acoperit de Dorinel Popa.

 

 

Etichete
Comenteaza