Jucătorii Rapidului, încurcaţi de egalul cu “U”

Jucătorii Rapidului, încurcaţi de egalul cu “U”
Evoluţia scorului şi a evenimentelor în timpul partidei cu “U” Cluj l-au dat peste cap pe atacantul Romeo Surdu. Rapidistul a dat o declaraţie amuzantă, spunând că echipa sa a şi câştigat un punct, dar a şi pierdut două. În schimb, Ovidiu Hoban, mijlocaşul “Şepcilor roşii”, a fost mult mai hotărât: “Cred că am pierdut două puncte!”

După ce a irosit mai multe şanse de a înscrie în partida cu Universitatea, Romeo Surdu a declarat că remiza poate fi mulţumitoare pentru formaţia sa, având în vedere că "U" a ratat o ocazie imensă, prin Tony, la una dintre ultimele faze ale jocului. "E şi un punct câştigat, şi două pierdute. Ei puteau pleca de aici cu toate cele trei puncte, au avut bara aceea în final. Am avut parte de un teren foarte greu. Nu mă simt vânat, dar arbitrul Balaj mi-a spus din prima repriză că îmi va da un cartonaş şi mi l-a dat. Răzvan Lucescu ne-a spus că, la felul în care am jucat, nu avem cum să nu luăm titlul. Nu avem însă şansă, nu ne bagă alţii mingea în poartă. Galeria a fost senzaţională, ca întotdeauna", a spus Surdu, citat de prosport.ro.

În schimb, Ovidiu Hoban, unul dintre cei mai buni jucători ai Universităţii, s-a dovedit mult mai sigur pe el şi a afirmat că echipa sa a pierdut două puncte, n-a câştigat unul. "Cred că am jucat mai bine ca şi Rapidul şi meritam victoria. Am rămas cu părerea că am pierdut două puncte în această seară (sâmbătă - n. red.), n-am câştigat unul", a spus Hoban, după partida dintre Rapid şi "U", terminată la egalitate, 1-1.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza