CFR Cluj şi "U", una după alta mâine în Liga I. Urmăriţi meciurile LIVE TEXT pe ziuadecj.ro

CFR Cluj şi
CFR Cluj şi Universitatea joacă una în continuarea celeilalte meciurile din etapa a XXI-a a Ligii I. Elevii lui Jorge Costa vor primi vizita formaţiei Pandurii Târgu Jiu, de la ora 17.00, iar "studenţii" conduşi acum de Claudiu Niculescu vor evolua în deplasare cu Petrolul Ploieşti, de la ora 19.00. Urmăriţi mâine ambele partide, LIVE TEXT pe ziuadecj.ro.

Chiar dacă runda trecută a obţinut doar o remiză pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, CFR a rămas la un punct de liderul Dinamo şi continuă să spere că va trece în fruntea clasamentului. "Feroviarii" vor avea însă un meci greu, cu Pandurii Târgu Jiu, formaţie care în tur a trecut cu 2 la 0 de formaţia clujean. Singurul indisponibil din lotul "alb-vişiniilor" este fundaşul italian Felice Piccolo, suspendat, locul său urmând a fi luat, cel mai probabil, de Nuno Diogo.

Cealaltă echipă clujeană, Universitatea, merge la Ploieşti cu un nou antrenor, Claudiu Niculescu. Acesta a mai ocupat în două meciuri funcţia de tehnician interimar, dar acum va avea un mandat mai lung, de 14 etape, adică până la finalul campionatului. Cum distanţa dintre Universitatea şi FC Vaslui, ocupanta locul 5, a ajuns la 7 puncte, "Clau-gol" şi-a trasat ca obiectiv clasarea pe treapta a şasea la finalul turului. El nu va putea conta la Ploieşti pe fundaşul Constantin Grecu, accidentat, dar nici pe mijlocaşul Gabriel Boştină, aflat în proces de recuperare.

Partida din Gruia va începe la ora 17, iar cea de la Ploeşti, la 19. Ambele vor putea fi urmărite în format live-text pe ziuadecj.ro.

Etichete
Comenteaza