Walter girează pentru “Clau-coach”: “E doar începutul, vor urma victoriile!”

Walter girează pentru “Clau-coach”: “E doar începutul, vor urma victoriile!”
Finanţatorul Universităţii a urmărit de la faţa locului remiza cu Petrolul şi are încredere că echipa va depăşi pasa proastă în care se află.

Cu Claudiu Niculescu în postură de antrenor principal, "U" a obţinut in extremis o remiză la Ploieşti, egalând în finalul meciului. Boss-ul Universităţii l-a lăudat pe Niculescu şi crede că obiectivul, ocuparea locului cinci, mai poate fi îndeplinit. "Trebuie să ne descătuşăm, avem nevoie de o victorie", susţine Florian Walter.

"Studenţii" au început prost meciul cu Petrolul, iar gazdele şi-au creat două mari situaţii de gol în urma unor greşeli mari în centrul defensivei. Petroliştii au deschis scorul prin Opriţa, "U" Cluj a egalat prin Grozav, a fost condusă din nou, după reuşita lui Zerka, dar a revenit şi a obţinut o remiză graţie golului marcat de Cristea, din penalty, în minutul 88. "Este un rezultat echitabil", a fost concluzia antrenorului Claudiu Niculescu. Prezent la meci, finanţatorul Universităţii a apreciat schimbările făcute de Niculescu în repriza secundă şi are încredere că echipa va începe să obţină şi victorii. "Presiunea a fost uriaşă pe jucători, de aici şi jocul care mai suferă şi acele greşeli în defensivă. Am vorbit cu băieţii, i-am încurajat şi am mare încredere în ei. Claudiu a schimbat jocul în partea a doua, merită felicitat şi eu sunt optimist în ceea ce priveşte viitorul cu el pe bancă. Este un om de mare caracter şi se vedea că este priceput în această meserie de antrenor. Acesta e doar începutul, vor urma şi victoriile", a declarat Walter.

Finanţatorul Universităţii nu a renunţat nici la obiectivul stabilit la începutul campionatului, calificarea într-o cupă europeană, mai ales după surprizele din ultima etapă, înfrângerile suferite de Rapid şi Dinamo cu Concordia Chiajna şi Sportul Studenţesc. "Avem nevoie de o victorie, în acest fel ne vom descătuşa, este foarte important acest lucru. Locul cinci nu este pierdut, eu mai cred în asta pentru că, după cum s-a văzut, campionatul este plin de surprize, aţi văzut ce s-a întâmplat cu Dinamo şi Rapid, care porneau ca mari favorite în ultimele meciuri jucate. Ei bine, Rapidul a pierdut cu Chiajna, iar Dinamo cu Sportul. Eu sunt convins că şi alte echipe se vor mai împiedica, campionatul este foarte imprevizibil. Avem nevoie în primul rând de un succes în următoarul joc, cel cu Astra Ploieşti, care e un meci de şase puncte", a explicat Walter.

Miza pe fani

După partida cu Steaua, de pe teren propriu, care a înregistrat un record de asistenţă pe Cluj Arena, conducerea Universităţii face apel la fani şi la meciul cu Astra Ploieşti, de miercuri. "Cu Steaua au fost 27.000 în tribune. Am pus mereu preţ pe legătura apropiată cu fanii şi îi aşteptăm la meciul cu Astra. Sper să vină 10.000 sau 15.000 pentru prima victorie din această primăvară", a fost mesajul transmis de Florian Walter.

 

 

Etichete
Comenteaza