Cu ochii pe Liga a III-a: miniderby-ul Clujului e azi, în Gruia

Cu ochii pe Liga a III-a: miniderby-ul Clujului e azi, în Gruia
Echipele secunde ale CFR-ului şi Universităţii, pregătite de Alin Minteuan, respectiv Gică Barbu, se vor duela astăzi pe arena CMC, într-un fel de “prolog” al derby-ului seniorilor, programat abia la începutul lunii mai. Întâlnirea contează pentru etapa a XVII-a a seriei C6 şi va începe la ora 15:00.

Derby-ul clujean îşi va derula astăzi un nou episod, ce-i drept, la nivelul formaţiilor "satelit" din cel de-al treilea eşalon.

Dacă în vara anului trecut "U" II şi CFR II au primit câte o mână de ajutor din partea unor fotbalişti care nu au intrat la acel moment în vederea echipelor mari, lucrurile vor sta de această dată complet diferit, cel puţin în tabăra "alb-negrilor".

Chiar dacă formaţia sa ocupă treapta a şasea, cu 26 de puncte, şapte mai multe decât concitadina din Gruia, clasată abia pe locul 11, tehnicianul Universităţii, Gică Barbu, admite că va resimiţi absenţa "studenţilor" mari. "Este un derby, mi-aş dori să fie unul echilibrat, dar va fi foarte greu pentru noi deoarece jucătorii pe care îi am la dispoziţie sunt nepregătiţi. Din păcate, nu voi conta pe nimeni de la echipa mare a Universităţii, au şi ei fotbalişti accidentaţi, aşa că nu am aşteptări prea mari de la acest meci. Ne va fi greu fără ei, dar asta este situaţia, mergem înainte. Noi ne bucurăm că am avut un tur de campionat cât de cât reuşit", a declarat antrenorul lui "U" II.

În schimb, tehnicianul "feroviarilor", Alin Minteuan, nu a putut fi contactat în cursul zilei de ieri. Partida tur, disputată vara trecută pe arena Clujana, s-a încheiat nedecis, 1-1, şi a fost presărată cu durităţi de ambele părţi. Imbuzan a deschis scorul pentru CFR II, scorul final fiind stabilit în ultimele secvenţe de Habib Balde, jucător care între timp şi-a reziliat contractul cu Universitatea.

 

 

Comenteaza